Τα τρομακτικά επιτεύματα της Κ17

Από paok24.com : Η νέα νίκη της Κ17 την έφερε στην πρώτη θέση με διαφορά 8 βαθμών σε ένα πρωτάθλημα που κάνει παρέλαση περιμένοντας το Final 4 με το Νότιο όμιλο την άνοιξη.
Πηγή: paok24.com
Τα τρομακτικά επιτεύματα της Κ17

Το πρώτο μισό της σεζόν για την Κ17 του ΠΑΟΚ έχει περάσει και έτσι σε 13 αγώνες και σε ένα σύνολο 7 ομάδων μετρά σε 13 αγώνες 8 νίκες και 5 ισοπαλίες ενώ έχει πετύχει και μεγάλες σε εύρος νίκες όπως το 0-5 στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη ήταν το βαρύ 10-1 κόντρα στην ΑΕΛ.

Όπως είναι φυσιολογικό τα νούμερα ζαλίζουν ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι στην ίδια ηλικία με τους αντιπάλους τους και με τα αυτά τα στατιστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο instagram την επέλαση που κάνει ο ΠΑΟΚ στον όμιλο της Superleague με αντιπάλους τον Άρη, τον ΠΑΣ Γιάννενα, την Ξάνθη, την ΑΕΛ, την Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Μοναξιά στην κορυφή για την Κ17, που οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα με οκτώ βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση, με 45 γκολ (20 περισσότερα από τον δεύτερο Άρη)"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...