Ευκαιρία ξεκούρασης και στο βάθος Ολυμπιακός

Από paok24.com : Η σεζόν στο μπάσκετ για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαιτέρως απαιτητική και το κενό του Champions League ίσως αποδειχθεί εποικοδομητικό.
Πηγή: paok24.com
Ευκαιρία ξεκούρασης και στο βάθος Ολυμπιακός

Η νίκη με τον Πανιώνιο έφερε περισσότερο ανακούφιση για τον ΠΑΟΚ, μιας και πέρασε από μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα που είναι πολύ καλύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις. Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ και η δύσκολη έδρα στο κλειστό της οδού Αρτάκης μπορεί να κλειδώσει πολλές ομάδες μέσα στη σεζόν και ο ΠΑΟΚ απέδρασε δίκαια φτάνοντας στο 6-4. Πλέον οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα πρέπει να "ματσάρουν" την ήττα του Οκτωβρίου από τον Χολαργό και ενώ στην αρχή του 2019 έρχεται ο αγώνας στην Ρόδο με τον Κολοσσό και ένας αγώνα μισή πρόκριση για το FIBA Champions League με την Χαποέλ Χολόν στο Παλατάκι.

Μετά το σημερινό παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη για τον ΠΑΟΚ λοιπόν έρχεται ο Ολυμπιακό για την Basket League, το απόγευμα της Κυριακής στο Παλατάκι, ενώ αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει υποχρεώσεις μέσα την εβδομάδα για την Ευρώπη. Αυτό θα συμβαίνει μάλιστα για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν και έτσι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα χάσουν δυνάμεις ούτε από τον αγώνα, αλλά ούτε και από κάποιο έξτρα ταξίδι που πολλές φορές μπορεί να γίνει και τριήμερο.

Την προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ δεν είχε υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα ήταν στα παράθυρα των Εθνικών ομάδων, τότε όμως που παίκτες όπως ο Χρυσικόπουλος, ο Κόνιαρης, αλλά και ο Μορέιρα δεν ξεκουράστηκαν καθόλου, μιας και είχαν ταξίδια και υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες.

Τέλος ο Ολυμπιακός που θα έρθει να αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής, την Πέμπτη στις 27 Δεκεμβρίου παίζει για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ κόντρα στους Πειραιώτες ο ΠΑΟΚ έχει ως οδηγό την περσινή νίκη στο Παλατάκι με 78-71 στις 7 Ιανουαρίου του 2018.

Διαβάστε ακόμη...