16 τελικοί για το 2019

Από paok24.com: Το 2018 τελείωσε για τον ΠΑΟΚ στα Σπάτα, μιας και η αγωνιστική με τον ΠΑΣ Γιάννενα αναβλήθηκε και πλέον οι 16 τελικοί είναι μοιρασμένοι εντός και εκτός έδρας.
Πηγή: paok24.com
16 τελικοί για το 2019

Την ώρα που το άκρως επιτυχημένο για τον ΠΑΟΚ 2018 τελειώνει, ο δεύτερος γύρος και ο αγώνας με τα Γιάννενα έρχεται και το πρόγραμμα λέει 8 αγώνες στην Τούμπα και 8 αγώνες εκτός έδρας. Βέβαια η απόφαση για την 15η αγωνιστική μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα των ομάδων και του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί αργότερα και πολύ πιθανό μέσα στο 2019.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει με όλες τις ομάδες από μία φορά ακόμα και στην Τούμπα που μετρά από πέρσι 21 συνεχόμενες νίκες, αλλά και εκτός έδρας που εδώ και έναν χρόνο έχει μία ήττα και αυτή στην Τρίπολη και έχει σκοράρει σε όλα τα του τα παιχνίδια ανεξαιρέτως αντιπάλου.

Εντός έδρας λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί πέραν του ΠΑΣ Γιάννενα, με την σειρά τους Πανιώνιο, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη, Ατρόμητο, Λαμία και Λεβαδειακό, με στόχο φυσικά το απόλυτο των 24 βαθμών, μιας και το ισχυρό όπλο και στο περσινό κλεμμένο πρωτάθλημα ήταν η έδρα του ΠΑΟΚ και οι 13 νίκες επίσημα, η νίκη επί της ΑΕΚ με το γκολ του Βαρέλα, αλλά και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, που οι άλλοτε πρωταθλητές Ελλάδας αποχώρησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αυτό που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα οι εντός έδρας αγώνες του. Εκεί άλλωστε κρύβονται και οι παγίδες, είτε κόντρα σε δυνατές ομάδες όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΚ, είτε σε δύσκολες έδρες, εκεί που αυτοί που περιμένουν το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ θα παλέψουν με κάθε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό τρόπο να το πετύχουν. Έτσι από την αρχή του 2019 ο ΠΑΟΚ θα έχει να πάει σε Τρίπολη, ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, Ριζόπουλη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λάρισα και τέλος στα Γιάννενα.

Βέβαια όπως και πέρσι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει μέσα στις νίκες για το πρωτάθλημα να βάλουν και τις υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδας που η τρίτη συνεχόμενη κατάκτησή τους είναι και αυτός ένας πρωτεύον στόχος για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...