«Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ...»

Από acpaok.gr: Ο Έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΠΑΟΚ Mateco κ. Δημήτρης Χασεκίδης μίλησε για τη νίκη - πρόκριση επί του Ο.Φ.Ν.Ι. στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:
Πηγή: acpaok.gr
«Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ...»

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, το οποίο μας χρήζει φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο που έχει ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες με εμάς να κερδίσει. Η ομάδα μας είναι πολύ ψυχωμένη, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας, το προπονητικό τιμ και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν σε αυτή τη νίκη, που μας έφερε την πρόκριση.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, που βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια του τμήματος, τη Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, τον Πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, καθώς και τον ευεργέτη του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, καθώς όλοι μαζί κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο και καλύτερο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και πιστεύω ότι η ομάδα μας πλέον δείχνει ότι έχει κάνει δουλειά και ότι κάθε αντιξοότητα μπορεί να την αντιμετωπίζει και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Πλέον, τα σημαντικά αυτά παιχνίδια θα κρίνουν τους τίτλους, την κατάκτηση του κυπέλλου αρχικά και του πρωταθλήματος στη συνέχεια. Περιμένουμε τον κόσμο μας να σταθεί δίπλα μας και να του δώσουμε όσα του χρωστάμε".

Διαβάστε ακόμη...