«Στόχος μας το νταμπλ...»

Από acpaok.gr: Μετά τη νίκη επί του Ο.Φ.Ν.Ι. με 17-20 και την πρόκριση στους «4» του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΠΑΟΚ Mateco μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:
Πηγή: acpaok.gr
«Στόχος μας το νταμπλ...»

"Είχαμε πει εξαρχής ότι οι νοκ-άουτ αγώνες του κυπέλλου είναι πολύ διαφορετικά, έχουν πάρα πολύ υψηλό κίνδυνο, ακόμη και αν αισθάνεσαι καλύτερα σαν ομάδα. Βγάλαμε πάρα πολύ νευρικότητα, ενώ μας προκάλεσε και σύγχυση ο τραυματισμός της Βάσιας Γκάτζιου, μόλις δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση και οφείλουμε να της δώσουμε πολλά συγχαρητήρια που κατάφερε να μπει σε αυτό το παιχνίδι μετά από ένα βαρύ διάστρεμμα, μέσα σε ένα 24ωρο, ενώ ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φυσικοθεραπευτή του τμήματος βόλεϊ ανδρών Βλαδίμηρο Αθανασιάδη για την τρομερή δουλειά που έκανε, με αποτέλεσμα να έχουμε τη Βάσια βασικό συντελεστή στη σημερινή αναμέτρηση.

Όλες οι αθλήτριές μας ήταν συγκινητικές, όσον αφορά τη συγκέντρωση και την επιμονή τους να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα έδινε την πρόκριση. Προσωπικά, το χαρακτηρίζω ως το πιο κομβικό παιχνίδι στις μάχες μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ν. Ιωνίας, γιατί ήταν αγώνας νοκ-άουτ μέσα στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας. Μάς δίνει μεγάλο θάρρος και πίστη ότι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και να υλοποιήσουμε το μεγάλο στόχο, που είναι η κατάκτηση και των δύο τροπαίων".

Διαβάστε ακόμη...