«Σε πολύ καλή φάση ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίες και την προοπτική της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο προπονητής της, Δημήτρης Δημητρούλιας.
Πηγή: paok24.com
«Σε πολύ καλή φάση ο ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων τόνισε: "Είδα ότι η διοίκηση ήθελε να πάει πολύ μπροστά το τμήμα αυτό. Είδα ενέργεια, διάθεση και ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος γενικότερα είναι σε μια πολύ καλή φάση.

Σέβομαι πάρα πολύ την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να αφήνω το στίγμα μου στο διηνεκές μιας ομάδας. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως θα είμαι και του χρόνου, γιατί οι προπονητές, ειδικά στις μεγάλες ομάδες, είμαστε αναλώσιμοι. Στόχος μου είναι κάθε χρονιά οι ομάδες μου να είναι από αρκετά ως πολύ καλύτερες".

Σε ότι αφορά τις διαφορές στο να προπονεί γυναίκες και όχι άντρες, σημείωσε: "Έχουν πολλές διαφορές με τους άντρες. Είναι πολύ σχολαστικές, ακόμη και στο ζέσταμά τους κι αυτό είναι κάτι. Είναι πολύ πειθαρχημένες, έχουν διαφορές στον τρόπο σκέψης και εγώ μέσα από την προπόνηση γυναικών έχω διευρύνει τους ορίζοντές μου".

Διαβάστε ακόμη...