Στο χέρι του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Μετά τις δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό και Βόννη, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στις 17:00 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Basket League.
Πηγή: inpaok.com
Στο χέρι του ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει να αφήσει πίσω της το κακό που πρόσωπο που έδειξε, ιδιαίτερα κόντρα στη γερμανική ομάδα και να πάρει τη νίκη που θα της δώσει την απαραίτητη βαθμολογική ώθηση.

Ο Φιλ Γκος που έχασε τις τελευταίες προπονήσεις, εξαιτίας του προβλήματος στον αστράγαλο, ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα, ενώ από τη νέα εβδομάδα θα αποφασιστεί το πότε θα υποβληθεί στην απαραίτητη επέμβαση.

Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα έχει δεδομένες δυσκολίες και θέλει προσοχή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» έχουν ενισχυθεί, με στόχο να απομακρυνθούν από τις θέσεις του υποβιβασμού το συντομότερο δυνατό.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Αναστόπουλος, Τσαρούχα και Κάρδαρης, ενώ το κλειστό της οδού Αρτάκης αναμένεται να γεμίσει από τους φίλους του Πανιωνίου.

Όπως κάθε φορά, το INPAOK θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, τις δηλώσεις και όλο το ρεπορτάζ, ενώ τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Διαβάστε ακόμη...