Το χαμόγελο των παιδιών, η διπλή πίκρα στη Γερμανία και ο δύσκολος Πανιώνιος

Την Παρασκευή επισκεφθήκαμε με δύο συμπαίκτες μου, τον Θοδωρή (Ζάρα) και τον Απόλλωνα (Τσόχλα) παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Πηγή: esake.gr
Το χαμόγελο των παιδιών, η διπλή πίκρα στη Γερμανία και ο δύσκολος Πανιώνιος

Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, πως θεωρώ πολύ σημαντικό να κάνουμε τέτοιου είδους επισκέψεις σαν ομάδα και ήταν τρομερό το συναίσθημα που εμείς νιώσαμε, βλέποντας ένα χαμόγελο, έστω και παροδικό, στα πρόσωπα αυτών των παιδιών.

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός, παίζοντας μπάσκετ χτύπησα στο κεφάλι και πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί λοιπόν, έτυχε να έρθουν κάποιοι αθλητές. Δεν ήξερα ποιοι ήταν, αλλά αυτό δεν είχε καμία σημασία.

Το σημαντικό ήταν που ήρθαν, μας χαιρέτησαν και ειλικρινά χαίρομαι που με μία τόσο απλή κίνηση και διαφορετική από την καθημερινότητά μας, μπορούμε να κάνουμε ορισμένα παιδιά να είναι λίγο πιο χαρούμενα. Η ψυχική αγαλλίαση που νιώθεις, είναι κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Τέτοιες μέρες ο κόσμος ετοιμάζεται για καθαρά οικογενειακό κλίμα, εμείς έχουμε συνηθίσει να είμαστε στο γήπεδο. Μοιραζόμαστε ανάμεσα σε δύο οικογένειες, την ομάδα και την κανονική.

Γιορτινό κλίμα είδαμε και στη Γερμανία λόγω των ημερών, αλλά και εξαιτίας της εντυπωσιακής παρουσίας των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ειλικρινά, δεν έχω δει άλλη φορά τόσο πολύ κόσμο, στο πλευρό της ομάδας που αγωνίζομαι και σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ήταν κάτι μοναδικό και η πίκρα για μας ήταν διπλή, γιατί χάσαμε και δεν μπορέσαμε να ανταποδώσουμε στον κόσμο. Πρέπει να προχωρήσουμε όμως, μαθαίνουμε από τα λάθη και πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δεν ξεκίνησαν καλά, αλλά έκαναν αλλαγές και τώρα έχουν γυρίσει την κατάσταση. Έδειξαν και μέσα στο Περιστέρι ότι έχουν βελτιωθεί πολύ, θα είναι ένας πολύ σκληρός και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι για να κερδίσουμε.

Θα ήθελα, κλείνοντας, να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους, υγεία, μακριά από τραυματισμούς, να χαρούν όλοι τις οικογένειές τους και καλή χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...