Δεν το ξεχνάει ο «killer»!

Από inpaok.com: Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας μήνας, ωστόσο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν ξεχνάει το γκολ του με τον Παναιτωλικό, που από την λίγκα χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Μαρινάκη.
Πηγή: inpaok.com
Δεν το ξεχνάει ο «killer»!

Ο Σέρβος φορ σε συνέχεια των δηλώσεων του (δείτε εδώ) στα σέρβικα ΜΜΕ, αποκάλυψε μάλιστα ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κινηθεί για να του πιστωθεί το γκολ, που θα είναι και το 36 του για το 2018.

Παράλληλα μίλησε ακόμα μια φορά, για τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ίδιο.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο «killer» του Δικεφάλου:

«Ο ΠΑΟΚ έχει υποβάλει ένσταση για το γκολ με τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας διεξήχθη τον Νοέμβριο, και το γκολ μου χρεώθηκε ως αυτογκολ στον Μαρινάκη. Ο σύλλογος ζήτησε το γκολ να μετρήσει σε εμένα. Ακόμα δεν υπάρχει απάντηση, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα»

Για τον «θόρυβο» που γίνεται γύρω από το όνομα του, και την πιθανότητα μεταγραφής του:

«Αρχικά πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενο και ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ. Αν το αποφασίσουμε από κοινού με το σύλλογο, θα εξετάσουμε τις όποιες προσφορές. Για να γίνει μια μεταγραφή αρχικά χρειάζεται προσφορά. Σίγουρα θα την εξετάσω, και θα αποφασίσω το τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου. Στο τέλος θα πρέπει να να ικανοποιηθούν και οι τρεις πλευρές. Ο ΠΑΟΚ, η νέα ομάδα και εγώ. Σήμερα, εστιάζω μόνο στα παιχνίδια. Στόχος μου είναι να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και να φέρουμε τρόπαια στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...