Δεν πέρασε το δικό τους!

Από paok24.com: Θέατρο του παραλόγου από την αθηναϊκή ομάδα για να «μεταφέρει» την αναμέτρηση για τον Γενάρη.
Πηγή: paok24.com
Δεν πέρασε το δικό τους!

Την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνει -τελικά- ο... πρόωρος τελικός του φετινού κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της Νέας Ιωνίας και του ΠΑΟΚ για τη φάση των "8".

Η διεξαγωγή της αναμέτρησης πέρασε από... χίλια κύματα, αφού η αθηναϊκή ομάδα έκανε τα πάντα προκειμένου να οριστεί για τον Ιανουάριο, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει και τις παίκτριες που θα αποκτήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η αναμέτρηση είχε αρχικά οριστεί για τις 1 ή 2 Δεκεμβρίου, όμως ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πήρε αναβολή από την ΟΧΕ για τα ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος εκείνο το διάστημα, λόγω των απουσιών της Φερφόλια και της Νίκολιτς με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Και κάπου εκεί αρχίζουν τα... περίεργα. Η Νέα Ιωνία παρουσιάζει έγγραφα σύμφωνα με τα οποία το γήπεδο το οποίο χρησιμοποιεί δε θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου λόγω εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δε θα επέτρεψαν να... περάσει η θέση της Νέας Ιωνίας και η αναμέτρηση να γίνει το νέο χρόνο, αφού γνώριζαν πού αποσκοπούσε όλο αυτό το κλίμα που προσπαθούσε να δημιουργήσει η αθηναϊκή ομάδα.

Έτσι, άρχισαν να εξετάζονται «εναλλακτικές» έδρες, όπως το γήπεδο του Καματερού στο οποίο είχε συμφωνηθεί να γίνει η αναμέτρηση στις 20/12, όμως τελικά ούτε αυτή η πρόταση τελεσφόρησε.

Στη συνέχεια εξετάστηκε η περίπτωση του Δαίς, με την αναμέτρηση να γινόταν το Σάββατο 22/12 στις 17:45. Όμως λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου, προτάθηκε το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 19:00 με τον ΠΑΟΚ και πάλι να δέχεται τη διεξαγωγή του, παρά το γεγονός πώς η συγκεκριμένη ώρα είναι εκτός προκήρυξης λόγω της απόστασης που καλείται να διανύσει ο Δικέφαλος του Βορρά για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη!

Όταν λοιπόν στο... τραπέζι «έπεσε» το ενδεχόμενο ο αγώνας να γίνει στη Θεσσαλονίκη, ω του θαύματος η Νέα Ιωνία βρήκε διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα στο γήπεδο της και έτσι ο αγώνας που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου θα γίνει την Κυριακή 23/12 στις 16:00.

Η Νέα Ιωνία έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια τη δική της «αυτοκρατορία» στο χώρο του γυναικείου χάντμπολ και σίγουρα τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες δεν τιμούν την ιστορία της...

Διαβάστε ακόμη...