Η παρουσίαση του ΠΑΟΚ Mateco...

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2018 στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena για την παρουσίαση της φανέλας και του κεντρικού χορηγού της πρωτοπόρου γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΠΑΟΚ Mateco.
Πηγή: acpaok.gr
Η παρουσίαση του ΠΑΟΚ Mateco...

Πρώτος το λόγο πήρε ο Έφορος της γυναικείας ομάδας κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε στις αθλήτριές του καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται φέτος στο τμήμα, στη σημαντική ενίσχυση της ομάδας, στο στόχο που δεν είναι άλλος από το... νταμπλ, ενώ ακόμη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος στηρίζει με κάθε μέσο και τρόπο την επίτευξη των στόχων του τμήματος. Κλείνοντας, ο κ. Χασεκίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνη Τσαλόπουλο για την έμπρακτη οικονομική και ηθική στήριξή του στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του τεχνικού τιμ να χτίσει μία ομάδα ανταγωνιστική και δυνατή, ώστε να σαρώνει κάθε εγχώριο τίτλο...

Ο βοηθός προπονητή, κ. Δημήτρης Πελεκίδης μίλησε για τη δουλειά της ομάδας στην προπόνηση, καθώς και για την πρώτη αναμέτρηση για το θεσμό του κυπέλλου την Κυριακή κόντρα στο βασικό ανταγωνιστή της τον Ο.Φ.Ν.Ι., όπου η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει την πρόκριση.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης της εταιρίας Mateco κ. Αντώνης Τσαλόπουλος τόνισε: «Αν προσέξετε το λογότυπο της εταιρίας μου έχει το διακριτικό "aiming high"... Έτσι και ο ΠΑΟΚ στοχεύει ψηλά σε όλα τα αθλήματα, με στόχο να πρωταγωνιστεί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Χαίρομαι που βρίσκομαι δίπλα σε αυτή την ομάδα και στην προσπάθειά της να κατακτήσει τόσο τον τίτλο του πρωταθλητή όσο και του κυπελλούχου. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και μακριά από τραυματισμούς».

Τη Συνέντευξη Τύπου έκλεισαν οι τρεις αρχηγοί της ομάδας: Δήμητρα Μπατζαρακούδη, Μαρία Νίκολιτς και Τέγια Φερφόλια, οι οποίες, αφού μίλησαν για τους στόχους της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση κάθε εγχώριου τίτλου, ευχαρίστησαν τον κ. Τσαλόπουλο που βρίσκεται δίπλα τους σε αυτή την ομάδα, καθώς και όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξή του...

Διαβάστε ακόμη...