«Έχουμε ανάγκη τον κόσμο με ΟΣΦΠ»

Από inpaok.com: Ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη, κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, για την προσαρμογή του στον Δικέφαλο, για την Εθνική ομάδα,
Πηγή: inpaok.com
«Έχουμε ανάγκη τον κόσμο με ΟΣΦΠ»

ενώ έκανε και κάλεσμα στον κόσμο, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ποσειδώνιο (21/12 15:00).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη με τον Εθνικό Πειραιώς:

«Ήταν σημαντική, γιατί παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, με την οποία είμασταν και μαζί στην βαθμολογία και θέλαμε να τους περάσουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε αρκετά. Επίσης, εκμεταλλευτήκαμε και τον παίκτη παραπάνω, μετά το πρώτο οκτάλεπτο, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και ευτυχώς για εμάς κερδίσαμε».

Για το ανέβασμα της ομάδας μετά την κακή αρχή στο πρωτάθλημα:

«Η ομάδα έχει αρχίσει να... στροφάρει και βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Βέβαια τώρα το πρόγραμμα δυσκολεύει, αφού αντιμετωπίζουμε Ολυμπιακό (εντός), Απόλλων Σμύρνης και Βουλιαγμένη (εκτός έδρας) στη σειρά. Αρχικά, ο στόχος μας είναι να μπούμε στα play-off και να «σπάσουμε» κάποια έδρα στην πρώτη φάση, εκτός αν καταφέρουμε να κάνουμε ένα καλό ντεμαράζ νικών και πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:

«Έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και γι' αυτό με έχουν βοηθήσει πολύ οι συμπαίκτες μου. Είναι αρκετά φιλικοί όλοι μαζί μου, «δεθήκαμε» από την αρχή. Γενικά με όλους και με τον προπονητή, με τους διοικούντες και με τους φιλάθλους τα πάω αρκετά καλά, οπότε περνάω πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ».

Για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός τερματοφύλακα:

«Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη σε όλα τα αθλήματα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να κερδίσει η ομάδα σου, όταν δεν μπαίνουν τα γκολ μπροστά, μπορεί όμως να γίνεις και ο μοιραίος σε ένα παιχνίδι. Οπότε θέλει ιδιαίτερη ψυχολογική δύναμη».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο:

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το πλάνο μας, να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι εμείς θα δώσουμε το 120% του εαυτού μας και ότι προκύψει. Θέλουμε ένα γεμάτο Ποσειδώνιο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε όλα τα παιχνίδι, όχι μόνο σε αυτό».

Για την Εθνική ομάδα:

«Ελπίζω σύντομα, μέσω των εμφανίσεών μου με τον ΠΑΟΚ και εφόσον πετύχουμε και τους στόχους μας, να κληθώ και στην Εθνική ομάδα. Πιστεύω, πως μέσω των εμφανίσεών μου, δείχνω ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Διαβάστε ακόμη...