Ο... άγνωστος μπαμπάς Πρίγιοβιτς!

Από paok24.com: Αυτό το κοριτσάκι του δεν είναι άλλο από την κόρη του, την Ελιάνα! Κι ο Σέρβος φορ έχει τρελή αδυναμία στην 2 ετών και 8 μηνών μοναχοκόρη του...
Πηγή: paok24.com
Ο... άγνωστος μπαμπάς Πρίγιοβιτς!

«Είναι η πριγκίπισσα μου, είναι το γούρι μου κάθε φορά που την έχω μαζί μου σκοράρω», είπε ο Πρίγιοβιτς μετά το παιχνίδι και πηγαίνοντας στο σπίτι, το πρώτο που έκανε ήταν να την πάρει και πάρει αγκαλιά και να της αφιερώσει το γκολ. Είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει...

Μπορεί ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ να είναι ένας από τους... σταρ του ρόστερ, ωστόσο ο ίδιος είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος που έχει λίγους και καλούς φίλους και δηλώνει... σπιτόγατος.

Οι δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του είναι η γυναίκα, του Μαρίνα με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, και η κόρη του, Ελιάνα.

Όπως λέει ο ίδιος, όταν συζητά για τις... γυναίκες του, όταν είδε για πρώτη φορά τη Μαρίνα πίστεψε στον έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ όταν γεννήθηκε η κόρη του σε κλινική της Βαρσοβίας, ήταν η πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή του, που έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Όταν δεν έχει αγώνες και προπονήσεις ο killer του ΠΑΟΚ συνήθως κάθεται στο σπίτι του. Αν και η βιβλιοθήκη, που υπάρχει σε αυτό, έχει υπερβολικά βιβλία, αυτός δεν τα διαβάζει ποτέ. Σε αντίθεση με τη γυναικά του που είναι... βιβλιοφάγος, ο ίδιος προτιμά να παίρνει τις γνώσεις του μέσω των ντοκιμαντέρ, που βλέπει.

Ο Πρίγιοβιτς λατρεύει τα ντοκιμαντέρ, μπορεί να βλέπει για ώρες ολόκληρες ντοκιμαντέρ του National Geographic ή του History Channel μέσω των οποίων αποκτά γνώσεις. Φυσικά, ξεχωριστή θέση στην... ταινιοθήκη του έχουν και τα ντοκιμαντέρ αναφορικά με το ποδόσφαιρο.

Τον ελεύθερο του χρόνο, όταν δεν τον περνάει με τη Μαρίνα και την Ελιάνα, θα συναντήσει κάποιους από τους φίλους του για έναν γρήγορο καφέ είτε στο κέντρο της πόλης, είτε στα μαγαζιά που υπάρχουν κοντά στο σπίτι του. Στις συζητήσεις, που θα κάνει θα προσπαθήσει να μην αναφερθεί τόσο στα αθλητικά, αφού προσπαθεί να κρατάει τη... δουλειά εκτός τον διαπροσωπικών του σχέσεων.

Μπορεί ο Σέρβος, όταν βγάζει την ποδοσφαιρική φανέλα, να κάνει τις γυναίκες να παραμιλούν, ωστόσο όπως έχει δηλώσει ο ίδιος παλαιότερα, είχε πρόβλημα με τα κιλά του και για αυτό το λόγο βρίσκεται συνεχώς σε αυστηρή δίαιτα!

«Πρέπει να προσέχω, αυστηρά τη διατροφή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, μου μοιάζει με... καραντίνα, κλαίω για γλυκά και ανθρακούχα ποτά. Όταν βλέπω κάποιον δίπλα μου να τρώει ένα κέικ, το καταπίνω με τα μάτια μου», έλεγε σε συνέντευξη του!

Επίσης, ακόμα μία... αδυναμία του είναι τα καινούρια μοντέλα κινητών γνωστής εταιρείας, αφού κάθε χρόνο αγοράζει το νέο μοντέλο σχεδόν άμεσα.

Πιθανότατα όλα αυτά να ήταν... άγνωστα στο ευρύ κοινό για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο αυτό που ξέρουν όλοι είναι ότι έχει το... know how για το πώς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και στόχος του είναι να κατακτήσει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, βγαίνοντας παράλληλα και πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...