Ξεκάθαρος για ακόμα μια φορά

Από paok24.com: Η πρόταση του Δικεφάλου του Βορρά και το «οξύμωρο» φαινόμενο.
Πηγή: paok24.com
Ξεκάθαρος για ακόμα μια φορά

Σύσκεψη, στην οποία μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα του αριθμού των ξένων που έχουν δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 γυναικών, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από το γενικό αρχηγό του τμήματος, Βασίλη Αγγελίδη. Ο Δικέφαλος του Βορρά για μία ακόμη φορά εξέφρασε την άρνηση του στην πρόταση που έθεσαν κάποιες ομάδες, προεξαρχόντος του Ολυμπιακού, για αύξηση του αριθμού των ξένων παικτριών από τρεις σε τέσσερις, έστω και με συμμετοχή των τριών από αυτές στους επίσημους αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ, σταθερός στη θέση του για άλλη μια φορά, στηρίζοντας την ελληνική γυναικεία καλαθοσφαίριση, τις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνουν τόσα κορίτσια των τμημάτων υποδομής ανά την Ελλάδα, αλλά επίσης προασπίζοντας τα δικαιώματα και τα όνειρα των αθλητριών των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιακών βαθμίδων, πρότεινε διά του εκπροσώπου του, τη μείωση των ξένων αθλητριών από τρεις σε δύο.

Άλλωστε, αυτό είναι και το πνεύμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, του οποίου σταθερό υποστηρικτή αποτελεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς και ο Πρόεδρος αυτής κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος, ενώ παρατηρήθηκε το «οξύμωρο» φαινόμενο, ομάδες, οι οποίες δηλώνουν ή διαρρέουν ότι θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους, να ψηφίζουν την πρόταση για αύξηση των αλλοδαπών αθλητριών ακόμη και μεσούσης της περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...