«Δεν είστε ανόητοι, ίσως κάποιες φορές να τους παριστάνετε με επιτυχία»

Από sdna.gr: Απάντηση σε όσους... παριστάνουν τους ανόητους, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, έδωσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σχετικά με την πρωινή τοποθέτηση για τον Αθανάσιο Τζήλο.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν είστε ανόητοι, ίσως κάποιες φορές να τους παριστάνετε με επιτυχία»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Κυριάκος Κυριάκος σημείωσε πως ο Έλληνας ρέφερι πρόσφατα στοχοποιήθηκε με συγκεκριμένες δηλώσεις που άφηναν αιχμές για την εντιμότητά του, κάνοντας λόγο για ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Η συγκεκριμένη δήλωση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ταυτίστηκε» εσκεμμένα από ορισμένους με τις φωνές διαμαρτυρίας του Δικεφάλου μετά την διαιτησία του Τζήλου στο Περιστέρι και στο τότε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο.

«Πάμε πάλι παιδιά. Είναι άλλο να κρίνεις και να διαμαρτύρεσαι για διαιτητικές αποφάσεις και άλλο να καταγγέλεις on camera πως αυτά που θεωρείς λάθη, ήταν προϊόν «τηλεφωνικών» συναλλαγών. Δεν είστε ανόητοι, ίσως κάποιες φορές να τους παριστάνετε με επιτυχία. Και ναι, όλοι να πάμε και να κριθούμε γι αυτά που λέμε δημόσια, με πρώτο εμένα!» ανέφερε χαρακτηριστικά στο νέο του μήνυμα, δίνοντας την απάντησή του σε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας.

Διαβάστε ακόμη...