Ο ΠΑΟΚ σταθερός στη στήριξη των Ελληνίδων αθλητριών...

Από acpaok.gr: Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα Γραφεία της ΕΟΚ, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Ο ΠΑΟΚ σταθερός στη στήριξη των Ελληνίδων αθλητριών...

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Έφορος του τμήματος κ. Βασίλης Αγγελίδης, ενώ μεταξύ των θεμάτων ήταν και η αύξηση των ξένων αθλητριών, θέμα που έθεσαν κάποιες ομάδες, προεξαρχόντος του Ολυμπιακού από τρεις σε τέσσερις, έστω και με συμμετοχή των τριών από αυτές στους επίσημους αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ, σταθερός στη θέση του για άλλη μια φορά, στηρίζοντας την ελληνική γυναικεία καλαθοσφαίριση, τις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνουν τόσα κορίτσια των τμημάτων υποδομής ανά την Ελλάδα, αλλά επίσης προασπίζοντας τα δικαιώματα και τα όνειρα των αθλητριών των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιακών βαθμίδων, πρότεινε διά του εκπροσώπου του, τη μείωση των ξένων αθλητριών από τρεις σε δύο.

Άλλωστε, αυτό είναι και το πνεύμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, του οποίου σταθερό υποστηρικτή αποτελεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς και ο Πρόεδρος αυτής κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος, ενώ παρατηρήθηκε το «οξύμωρο» φαινόμενο, ομάδες, οι οποίες δηλώνουν ή διαρρέουν ότι θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους, να ψηφίζουν την πρόταση για αύξηση των αλλοδαπών αθλητριών ακόμη και μεσούσης της περιόδου.

«Ω καιροί, ω ήθη...»

Διαβάστε ακόμη...