«Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους διαιτητές»

Από thessports.gr: Ο Θανάσης Τζήλος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην Λάρισα την ώρα που πήγαινε να πάρει ψωμί από τον φούρνο της γειτονιάς του.
Πηγή: thessports.gr
«Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους διαιτητές»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ αναφέρθηκε στο συμβάν που τάραξε την κοινή γνώμη ενώ αναφέρθηκε και στον Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Διάβασα για την επίθεση στον Τζήλο. Συνέβη για να υπάρξει κλίμα φόβου στην ελληνική διαιτησία. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες διαιτητές και να τους στείλουν ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά και από αυτό νομίζω πως ήρθε η στιγμή να έρθουν ξένοι διαιτητές στη Super League. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι Έλληνες διαιτητές θα παίζουν ελεύθεροι και όχι φοβισμένοι;

Υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, τα οποία έχουν χειμερινή διακοπή, κάποια από αυτά είναι της Σουηδίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας. Σε αυτά υπάρχουν αξιόλογοι διαιτητές με κάποιους από αυτούς να έχουν διαιτητεύσει σε τελικούς Champions League, αλλά και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πλέον, ο κύριος Περέιρα δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη δικαιολογία πως δεν βρίσκει διαιτητές. Όπως σας είπα αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί καλοί ξένοι διαιτητές, που θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα για να σφυρίξουν τις ελληνικές ομάδες.

Αν δεν έρθουν ξένοι διαιτητές ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι. Βέβαια, το κόστος των ξένων ρέφερι είναι μεγαλύτερο από αυτό των Ελλήνων, αφού πρέπει να πληρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή τους, αλλά μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η ηρεμία και το αίσθημα δικαιοσύνης στη Super League. Τονίζω ξανά πως επίθεση στον Τζήλο έγινε για να φοβίσουν τους Έλληνες διαιτητές».

Διαβάστε ακόμη...