«Επιδιώκουν ξυλοδαρμό διαιτητών για την αποσταθεροποίηση του ποδοσφαίρου»

Από areafm.gr: Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής, που μάλιστα είχε δεχθεί βίαιη επίθεση παρόμοια με αυτήν που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος σήμερα, μίλησε στην εκπομπή «Double» του ARENA FM 89.4.
Πηγή: arenafm.gr
«Επιδιώκουν ξυλοδαρμό διαιτητών για την αποσταθεροποίηση του ποδοσφαίρου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι περίεργη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολλοί οι συνάδελφοι που το έχουν υποστεί αυτό δυστυχώς. Δεν υπήρξε κανένα στοιχείο στην δική μου περίπτωση για να βρούμε τον δράστη. Το δικαστήριο δικάζει με αποδείξεις και όχι ενδείξεις. Πρέπει να υπάρχουν στοιχεία για να καταδικαστεί κάποιος. Είναι επαγγελματίες αυτοί που τα κάνουν, από ότι είδαμε και στο τελευταίο γεγονός. Οι παράγοντες πρέπει να το δουν αλλιώς το θέμα για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτά. Δεν μπορώ να κάνω εγώ τον Αστυνόμο, ούτε να βάλουμε δέκα αστυνομικούς να φυλάνε τους διαιτητές.

Μπορεί να επιδιώκουν κάποιοι να έρθει η εποπτεία. Ο στόχος των δραστών είναι να υπάρξει αποσταθεροποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιδιώκουν τον ξυλοδαρμό διαιτητών για την αποσταθεροποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι δηλώσεις των παραγόντων μας οδηγούν σε αυτή την εκτίμηση. Μια ομάδα που δεν ευνοείται από την κατάσταση, αυτομάτως δημιουργεί άλλη κατάσταση. Πρέπει να καταδικάσουμε το γεγονός, είναι σε μια σύσκεψη η ΕΠΟ μαζί με τον κ. Περέιρα τώρα, πρέπει να βρουν λύσεις για να διασφαλιστεί το προϊόν.

Είναι διαφορετικό το αγωνιστικό κομμάτι από τις διαφωνίες παραγόντων. Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω, αλλά οι παράγοντες δεν λειτουργούν έτσι. Δυστυχώς οι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν βοηθούν στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάνουν δηλώσεις για να οπαδίσουν, για να δείξουν στις ΠΑΕ πως παίρνουν δίκαια το μισθουλάκι τους. Είναι άσχετοι από το ποδόσφαιρο, άσχετοι, άσχετοι, άσχετοι. Πρέπει να κάτσουν μαζί όλοι αυτοί και να βρουν από που θα βρεθεί φως για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Διαβάστε ακόμη...