Ώρα για τον αντί-Βέρνμπλουμ

Από inpaok.com: Ο Πόντους Βέρνμπλουμ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, κάτι που θα αναγκάσει τον Σουηδό χαφ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με το διάστημα της απουσίας του να εκτιμάται στους 4 με 5 μήνες.
Πηγή: inpaok.com
Ώρα για τον αντί-Βέρνμπλουμ

Ο τραυματισμός του 32χρονου μέσου, αναγκάζει τους επιτελείς του Δικεφάλου να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο έμπειρος χαφ για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, να κάνουν σκέψεις για την επιστροφή ενός εκ των Χάρη Χαρίση, Τιμπό Μουλέν, που αγωνίζονται με την μορφή του δανεισμού σε Κορτράικ και Ανκαραγκουτσού αντίστοιχα.

Στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Δημήτρη Μελιόπουλου, καθώς η συμφωνία του Δικεφάλου με την Ξάνθη για την απόκτηση του, μπορεί να ενεργοποιηθεί από τώρα, εφόσον προκριθεί η σκέψη ένταξης του στους «ασπρόμαυρους» την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σε αυτή τη φάση, πάντως, υπάρχουν μόνο σκέψεις από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι θα πρέπει να υπάρχει και η επιθυμία των ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού για να επιστρέψουν στους «ασπρόμαυρους».

Εφόσον φανεί ότι υπάρχει επιθυμία επιστροφής στον ΠΑΟΚ από Χαρίση-Μουλέν, θα ακολουθήσουν συζητήσεις και αποφάσεις από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, προκειμένου να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που αφήνει ο Πόντους Βέρνμπλουμ μετά τον τραυματισμό του.

Τα... πεπραγμένα των δανεικών

Ο Χάρης Χαρίσης και ο Τιμπό Μουλέν, παραχωρήθηκαν το καλοκαίρι με την μορφή του δανεισμού σε Κορτράικ και Ανκαραγκουτσού αντίστοιχα, με τον Έλληνα χαφ, να μετράει οκτώ εμφανίσεις με την φανέλα της βελγικής ομάδας, ενώ ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μετράει έξι συμμετοχές με την φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...