Σπάνιο φαινόμενο για τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Πώς σκοράρει ο ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Σπάνιο φαινόμενο για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μέχρι τώρα 42 γκολ στους αγώνες που έχει δώσει. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, σχετίζεται με δημιουργία από τις πλευρές και φυσικά τις στημένες μπάλες.

Με αφορμή τα χθεσινά τέρματα που προέκυψαν από δημιουργίες στον άξονα, ψάξαμε και βρήκαμε τα ελάχιστα παρόμοια γκολ του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ένα από αυτά ήταν του Άκπομ με την Λάρισα, με εκείνη την μαγική κάθετη του Σάκχοφ.

Στο κύπελλο με τον Εργοτέλη ο Μπίσεσβαρ σκόραρε με παρόμοιο τρόπο όπως χθες, ενώ και το δεύτερο τέρμα ήρθε από ένα γέμισμα του Ολλανδού που κινούνταν σε αυτές τις θέσεις.

Από εκεί και πέρα πρέπει να γυρίσουμε πολύ πίσω για να θυμηθούμε μία απολύτως ατομική ενέργεια του Πρίγιοβιτς με την ΑΕΚ που αποτελεί ξεχωριστή φάση , μία ωραία κίνηση του Ελ Καντουρί στη Νέα Σμύρνη και κάτι παρόμοιο στο Ηράκλειο από τον Μπίσεσβαρ. Το πρώτο γκολ του Κάνιας με μακρινό σουτ κόντρα στη Βασιλεία, ήταν επίσης ξεχωριστό, αλλά και σπάνιο για τον ΠΑΟΚ.

Γίνεται αντιληπτό ότι η δημιουργία από τον άξονα, όπως και τα μακρινά σουτ από αυτές τις θέσεις είναι λίγα. Πολύ λίγα γι' αυτή την ομάδα που σαφώς πρέπει να απειλεί πολύ περισσότερο και όχι μόνο από τα πλάγια και από στημένες μπάλες.

Διαβάστε ακόμη...