Θα πρέπει να γελάμε με δηλώσεις σαν του Θεοδωρίδη

Από sdna.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης γράφει στο SDNA για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, για τους Πρίγιοβιτς – Μπίσεσβαρ, ενώ απαντάει στα όσα ειπώθηκαν από τον Σάββα Θεοδωρίδη για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα.
Πηγή: sdna.gr
Θα πρέπει να γελάμε με δηλώσεις σαν του Θεοδωρίδη

Η χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντική. Καταρχάς, ο Δικέφαλος προερχόταν από μια άσχημη ημέρα στην Ευρώπη, κόντρα στην ΜΠΑΤΕ. Όταν λέω άσχημη ημέρα, δεν εννοώ μόνο το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό, αλλά την συνολική απόδοση της ομάδας. Παρ'όλα αυτά, οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και πιστοποίησαν πως είναι η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε -λοιπόν- τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε έναν Λεβαδειακό που... καιγόταν για βαθμούς γιατί βρίσκεται χαμηλά. Οι παίκτες του Λουτσέσκου είναι ικανοί να διαχειρίζονται και τα άσχημα αποτελέσματα και μίλησαν τόσο μέσα από την ατομική ποιότητα τους, όσο και μέσα από την ποιότητα που έχουν σαν σύνολο. Φυσικά, με το χθεσινό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ διατήρησε την βαθμολογική διαφορά κάτι που δίνει την απόλυτη ηρεμία.

Για τον Πρίγιοβιτς, ό,τι και να πω είναι λίγο. Το έχουμε ξανά συζητήσει. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιον ποδοσφαιριστή. Ένας παίκτης που ξέρει να φέρνει την μπάλα στα δίχτυα. Πάντα υπάρχουν παίκτες που κάνουν την διαφορά και ο Πρίγιοβιτς είναι ένας από αυτούς. Είναι ο ορισμός του σέντερ φορ.

Δεν μπορώ όμως να μην σταθώ και στον Μπίσεσβαρ. Είναι από τις συμπάθειες μου ο Ολλανδός και δεν το κρύβω. Προσωπικά τον θεωρώ χθες τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου, αν φυσικά εξαιρέσουμε και την δεινότητα που έχει ο Πρίγιοβιτς. Σαν συνολική εικόνα όμως, ο Μπίσεσβαρ ήταν ο κορυφαίος, ξέρει πολλά κιλά μπάλα! Ξέρει πότε πρέπει να τροφοδοτήσει, πότε να ηρεμήσει το παιχνίδι, έχει ποδοσφαιρική ευφυΐα ενώ ήταν πανέμορφο και το τέρμα που έβαλε.

Την ίδια ώρα, παρατηρώ αρκετούς που προσπαθούν να βάλουν πίεση στον ΠΑΟΚ. Εξωγενείς παράγοντες που δεν αφορούν εμάς, προσπαθούν να κρατήσουν μια πίεση προς την ομάδα. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δείχνει σε όλους αυτούς ότι η ομάδα και θέλει και θα το πάρει το πρωτάθλημα.

Η πίεση προέρχεται από διάφορους και γίνεται με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Να αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να γίνει η... γκέλα. Δεν σας κρύβω, ότι εξεπλάγην με τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης. Ο συγκεκριμένος μίλησε μάλιστα για τους διαιτητές και ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει αγώνα ώστε να... καθαρίσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσωπικά θεωρώ πως θα πρέπει να γελάμε με τέτοιες δηλώσεις. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Θεοδωρίδης και ποια είναι η ευνοημένη ομάδα στην Ελλάδα. Ο επίσημος Ολυμπιακός δεν θα έπρεπε να μιλάει για αδικίες και για κάθαρση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προσπαθούν με διάφορους τρόπους να δημιουργήσουν προβλήματα καθώς βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν... σκαλώνει αγωνιστικά. Οι δηλώσεις Θεοδωρίδη θεωρώ ότι αποσκοπούν στο να δυναμιτίσουν το πρωτάθλημα. Με τέτοιες... αστείες δηλώσεις προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν ανθρώπους, παίκτες και ομάδες.

«Βγήκε» να πει, ότι ο Ολυμπιακός είναι αδικημένος. Με συγχωρείτε πολύ, αλλά μην... τρελαθούμε κιόλας με αυτά που διαβάζουμε. Όχι να... βγαίνει και να μιλάει ο Ολυμπιακός.

Δυστυχώς γι'αυτούς, ο ΠΑΟΚ δεν πέφτει σε αυτό το... τρυπάκι. Η ομάδα έχει έναν βασικό στόχο, το πρωτάθλημα, και έδειξε και χθες ότι όχι απλά αξίζει να το πάρει, αλλά πως είναι η ομάδα που θα το κατακτήσει, αφήνοντας στην άκρη όλα όσα γίνονται έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Η μόνη ομάδα που δεν θα έπρεπε να μιλάει για το παρασκήνιο και τις διαιτησίες διαχρονικά είναι ο Ολυμπιακός. Ας το καταλάβουν όλοι!

Ο ΠΑΟΚ έχει να πει πολλά για αδικίες και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και φυσικά μην ξεχνάμε τα περσινά σκηνικά, το πως έκλεψαν το πρωτάθλημα από τους παίκτες των ασπρόμαυρων. Αυτό πιστεύω και είναι καθαρά η δική μου άποψη.

ΥΓ. Δεν μπορώ να μην σταθώ στον Πόντους Βέρνμπλουμ. Εύχομαι στο παλικάρι ταχεία ανάρρωση σε αυτό το δύσκολο συμβάν τραυματισμού που είχε. Είναι ένας παίκτης σημαντικός για την ομάδα. Μου άρεσε που χθες παρόλα τη νίκη του ΠΑΟΚ, όλοι οι παίκτες αλλά και η διοίκηση στάθηκε στις δηλώσεις στον τραυματισμό του. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι πραγματική οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη...