Ο Πρίγιοβιτς στα... καλύτερά του!

Απο paok24.com: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με το πανέμορφο γκολ που σημείωσε στη Λιβαδειά, άνοιξε τον δρόμο της νίκης του Δικεφάλου απέναντι στον Λεβαδειακό, σημειώνοντας παράλληλα το ένατο γκολ του την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Ο Πρίγιοβιτς στα... καλύτερά του!

Ο Σέρβος επιθετικός του Δικεφάλου εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς της επιθετικής γραμμής των «ασπρόμαυρων», δείχνοντας από τον πρώτο γύρο ότι θα σπάσει όλα τα κοντέρ!

Την περσινή σεζόν, ο 28χρονος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας 19 γκολ, ενώ έκλεισε τον πρώτο γύρο έχοντας στο ενεργητικό του έξι τέρματα σε αντίθεση με την φετινή σεζόν που μετράει ήδη εννέα, ενώ ακόμη απομένει μια αγωνιστική για το κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ο Πρίγιοβιτς είχε θέσει ως στόχο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, το να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση και με βάση τα γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα, δείχνει ότι θα κάνει... πράξη την υπόσχεση που έδωσε για πάνω από 20 γκολ στο πρωτάθλημα.

H... διαφορά με τα εκτός έδρας

Στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ο Πρίγιοβιτς σημείωσε το τρίτο του γκολ μακριά από την Τούμπα την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, αφού είχε σκοράρει και δύο γκολ στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Χαριλάου.

Η... διαφορά της φετινής σεζόν με την περσινή έγκειται στο γεγονός πως ο Πρίγιοβιτς στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, δεν είχε καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ μακριά από την Τούμπα, εν αντιθέσει με την φετινή σεζόν, που μετράει ήδη τρία.

Διαβάστε ακόμη...