«Όλα είναι σε κρίση, ερευνούμε πρόσωπα και αλλαγές»

Aπό arenafm.gr: Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τις εξελίξεις στο τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου, τον Σέρτζιο Στάνκου και τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Πηγή: arenafm.gr
«Όλα είναι σε κρίση, ερευνούμε πρόσωπα και αλλαγές»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει προβληματισμός. Όπως είχαμε πει από την αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ θέλει να πρωταγωνιστεί, θέλει να διεκδικεί τίτλους. Δυο διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό είναι πρόβλημα. Πρέπει να σκέφτεσαι πως θα καλύψεις το χάντικαπ πλέον.

Η αγωνιστική βάση της ομάδας είναι σχεδιασμένη για να πετύχει υψηλούς στόχους. Στην Ευρώπη ανταποκριθήκαμε, αλλά κάναμε και μερικές ήττες από την Φρανκφούρτη που μας πόνεσαν. Δεν ήταν μόνο το ότι ήταν δυνατός ο αντίπαλός μας, αλλά δεν ήμασταν εμείς σε καλό φεγγάρι. Η κατάσταση του ΠΑΟΚ είναι αυτή που φέρνει τις ήττες. Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και με την ομάδα, υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να μπουν σε σειρά λύσεων. Θα έρθουν αλλαγές για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε καλό φεγγάρι. Έρχεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και θα έρθουν παίκτες στην ομάδα.

Οι συναντήσεις που γίνονται με τον προπονητή γίνονται όταν δεν υπάρχουν διαρροές. Πρέπει να εντοπιστεί αυτό που είναι λάθος στην ομάδα. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη αλλαγή με τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτό που μπορώ να πω με ειλικρίνεια, είναι ότι ερευνούμε για τα πρόσωπα που φταίνε. Όλα είναι σε κρίση, η αλλαγή προπονητών, η αλλαγή αθλητών. Ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Για εμάς το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε δείξει διαχρονικά μια επιτυχία στις αλλαγές του Δεκεμβρίου. Πρέπει να αντικαταστήσεις αξιόλογα ότι σου φύγει και να διεκδικήσεις τους στόχους που έχεις θέση από την αρχή της χρονιάς. Έχει γίνει πολύ ώριμη συζήτηση για το τι φταίει, και πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη».

Διαβάστε ακόμη...