«Πρέπει να είσαι καλός για 40 λεπτά για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό»

Από paokbc.gr: O William Hatcher μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paokbc.gr
«Πρέπει να είσαι καλός για 40 λεπτά για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, τόνισε ότι για να νικήσει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να παίξει καλά για 40 λεπτά.

Για την εικόνα της ομάδας του: «Το δεύτερο ημίχρονο μας ήταν σίγουρα καλύτερο από το πρώτο. Δεν ήταν στην καλύτερη της μέρα η ομάδα. Για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι σε καλή μέρα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε 20-23 λεπτά καλά αλλά πρέπει να είσαι 40 λεπτά καλός για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό».

Για τη δική του πολύ καλή εμφάνιση: «Δεν σκέφτομαι τόσο την δική μου ατομική απόδοση. Στο τέλος η ομάδα έχασε και αυτό με ενδιαφέρει. Σίγουρα ο καθένας θέλει να παίξει καλά και να βοηθήσει την ομάδα αλλά από τη στιγμή που η ομάδα έχασε αυτό δεν είναι κάτι που με απασχολεί».

Για το γεγονός ότι άλλοτε παίζει πολύ και άλλοτε λίγο: «Νομίζω ότι η εμπειρία μου, μου επιτρέπει να είμαι εντάξει με το να παίζω άλλοτε πολύ και άλλοτε λίγο. Προετοιμάζομαι όλη τη βδομάδα για να μπορώ να ανταγωνιστώ τους υπόλοιπους παίκτες που είναι καλοί παίκτες και αξίζουν να παίζουν. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όποτε χρειαστεί, είτε για πολύ χρόνο είτε για λίγο. Ο προπονητής κάνει και αυτός ότι καλύτερο μπορεί για να δώσει σε όλους την ευκαιρία τους».

Για τα αίτια της ήττας: «Νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ξεκινήσαμε όσο επιθετικά έπρεπε. Μας έλειπε η δυναμικότητα και σωματικά και στο μυαλό. Η έλλειψη αυτού του στοιχείου ήταν κάτι που αντίθετα είχε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο τα είχε η ομάδα αλλά αργήσαμε. Για να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό πρέπει να τα έχεις αυτά από την αρχή ως το τέλος του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...