ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Οι δηλώσεις του προπονητή Στέλιου Σεϊρεκίδη και του αθλητή Απόστολου Παλάσκα, ο οποίος συμπλήρωσε 1.000 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

"Είναι από τις σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο μία ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όπως και εμείς. Καθοριστικός παράγοντας σήμερα ήταν το γεγονός ότι τα παιδιά είχαν καθαρό μυαλό, καθώς και ότι η άμυνά μας ήταν κλειδί σε όλη αυτή τη διαδικασία του αγώνα. Ο κόσμος, που ήταν δίπλα μας και σε αυτή την αναμέτρηση, δίνει πάντα κάτι παραπάνω, είναι ο 8ος παίκτης της ομάδας και τον χρειαζόμαστε πάντα κοντά μας... Πιστεύω πως αρέσει το άθλημά μας στον κόσμο, αφού συνδυάζει δύναμη, ταχύτητα, επαφές και αυτό ελπίζω πως τους δίνει ένα παραπάνω έναυσμα για να είναι δίπλα μας".

Απόστολος Παλάσκας:

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, τη χρειαζόμασταν αυτή την περίοδο πάρα πολύ, ειδικά μετά την κακή μας εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν τη χρειαζόμασταν μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς, έπρεπε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και, κυρίως, ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε και φέτος τα τρόπαια. Είμαι πολύ περήφανος για εμένα και τους συμπαίκτες μου που τα καταφέραμε! Όσο για τα 1000 γκολ... προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο, στην πάροδο του χρόνου κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό. Ελπίζω να φτάσω τα 2.000 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα...".

Διαβάστε ακόμη...