Απέδρασε με νέο διπλό ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Ούτε στην Γλυφάδα σταμάτησε το τρένο του ΠΑΟΚ, με τις μόνιμες Πρωταθλήτριες να παίρνουν σημαντικό διπλό σε μια δύσκολη έδρα.
Πηγή: thessports.gr
Απέδρασε με νέο διπλό ο ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι στα δεν είχε τίποτα αξιόλογο στην αρχή του από φάσεις στις δύο εστίες με την Γκάτσου, την Χατζηγιαννίδου και την Σμιλίκοβιτς να υψώνουν... τοίχος μπροστά από την εστία του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε 22 λεπτά για να λύση τον γόρδιο δεσμό με την Βαρδαλή να πραγματοποιεί εξαιρετικό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή και να γράφει το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι παίκτριες των Κρστιτς και Νικολάου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με την Βαρδαλή στο 53′ να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι σε μια φανταστική εκτέλεση φάουλ.

Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, με την άμυνα της Γλυφάδας να περνάει... δύσκολο μεσημέρι.

Στο 71o λεπτό η Μπετανκούρ βγήκε από τα αριστερά με το τελείωμα της να το σταματάει η Πελετίδου και να παραχωρεί κόρνερ για τον Δικέφαλο.

Στο 85′ η Πούλιου βρέθηκε μόνη της μέσα στην μεγάλη περιοχή ωστόσο δεν πρόλαβε να γυρίσει με την άμυνα της Γλυφάδας να παραχωρεί το κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επόμενη αμέσως φάση η Νεφρού πέρασε εξαιρετικά την προσωπική της αντίπαλο γύρισε πολύ ωραία στην Μήτκου όμως το σουτ της τελευταίας πέρασε ψηλά από τα δοκάρια της Πελετίδου.

Τα τελευταία λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο με τον Δικέφαλο να δραπετεύει από την Αθήνα με το πολύτιμο διπλό, συνεχίζοντας αήττητοι προς την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος στο... χορτάρι

Διαβάστε ακόμη...