«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει!»

Από paok24.com: Ενόψει του ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει!»

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πανέτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 με την ΑΕΚ στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι άνθρωποι του τμήματος καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα η οποία όμως δε θα δώσει κανένα δικαίωμα τιμωρίας του Δικεφάλου με χρηματικό πρόστιμο ή αποκλεισμού της έδρας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο του Δικεφάλου λέγοντας:

«Θεωρώ πώς το γήπεδο θα γεμίσει. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί δεν πιστεύω πώς θα μας αγχώσει, γιατί η ομάδα διαθέτει έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τέτοιες καταστάσεις και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ψυχολογία από τον κόσμο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν από τέτοια παιχνίδια. Θέλω και πιστεύω πώς θα είναι πρότυπο η παρουσία τους στις κερκίδες και θα ενισχύσουν την ομάδα με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε σε δηλώσεις του και ο team manager του τμήματος, Γρηγόρης Νατσιόπουλος:

«Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και το φυσιολογικό είναι αυτό. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και σίγουρα με τον κόσμο μας θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη δυναμική. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όμως, γιατί οτιδήποτε γραφτεί στο φύλλο αγώνος, θα επισύρει πέρα από το χρηματικό πρόστιμο και την ποινή της έδρας»

Διαβάστε ακόμη...