Τα είπε με Σαββίδη η Super League

Από thessports.gr: Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη είχε την προηγούμενη Τετάρτη αντιπροσωπεία της Super League.
Πηγή: thessports.gr
Τα είπε με Σαββίδη η Super League

Αντικείμενο της συνάντησης δεν ήταν άλλο από την χορηγία του πρωταθλήματος από την ΣΟΥΡΩΤΗ και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ (οι δύο επιχειρήσεις ανήκουν στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου), Από τη συνάντηση αυτή λύθηκαν ζητήματα που είχαν προκύψει εδώ και πολύ καιρό.

Ωστόσο, υπάρχουν θέματα με μέλη της Λίγκας και κατά κύριο λόγο την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δεν διαφημίζει στο γήπεδό της τους χορηγούς του πρωταθλήματος σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην σύμβαση.

Αυτό έχει ως συνέπεια, η ΣΟΥΡΩΤΗ να ενεργοποιήσει ποινικές ρήτρες, που φτάνουν και το 1 εκατ. ευρώ, τα οποία και παρακρατά.

Πρόβλημα εμφανίζεται να υπάρχει και με την Nova, η οποία στα λογότυπα του πρωταθλήματος δεν βάζει τον χορηγό. Βέβαια, το συνδρομητικό κανάλι δεν είναι συμβαλλόμενο από την στιγμή που έπαψε να υφίσταται και η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Το πρόβλημα, συνεπώς, παραμένει και σέρνεται εδώ και πολύ καιρό. Από κάποιους εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση, υπάρχει όμως παράλληλα και έντονη ανησυχία, αφού ήδη στα προηγούμενα Δ.Σ. κάποιοι μιλούσαν ακόμη και για καταγγελία της σύμβασης!

Και ο προβληματισμός είναι μεγάλος, διότι τα έσοδα της συνεταιρισμού παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, η Super League δεν «βγαίνει» οικονομικά.

Διαβάστε ακόμη...