Η "εξομολόγηση" του Ακπόμ

Από paok24.com: Τα στοιχεία τα είχε και στον ΠΑΟΚ το ήξεραν από την πρώτη στιγμή πολύ καλά, αλλά όπως όλοι, έτσι κι αυτός, ήθελε χρόνο, τον πήρε και όπως φαίνεται στην πράξη, τον εκμεταλλεύτηκε.
Πηγή: paok24.com
Η "εξομολόγηση" του Ακπόμ

Ο λόγος για τον Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην γνωστή ιστοσελίδα "goal.com", όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του να "μετακομίσει" στην Θεσσαλονίκη, για τη σχέση του με τον Ουνάι Έμερι και το πόσο τον βοήθησε, την εμπειρία των δανεισμών, αλλά και τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ.

"Μίλησα με τον Έμερι και κάναμε μία κουβέντα με απόλυτη ειλικρίνεια. Στην Άρσεναλ υπήρχαν πολλοί επιθετικοί μπροστά από μένα. Με μεγαλύτερη εμπειρία και παραστάσεις. Εγώ είμαι ακόμη νέος, έπρεπε να αποκτήσω εμπειρίες, αλλά ήξερα καλά, ότι δεν θα μπορούσα να πάρω το χρόνο που ήθελα στην ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ακριβώς το ίδιο. Μου έκανε καλό, επειδή μου μίλησε ειλικρινά, αυτό είναι που θες από έναν προπονητή. Έτσι ήρθα στον ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικά ο Άγγλος, για να συνεχίσει:

"Σε αυτό το διάστημα, απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ. Είναι καλά τα πράγματα, επειδή τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Υπήρχαν πολλά πράγματα, πίσω από την απόφαση μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είδα, ότι πέρυσι η ομάδα θα έπρεπε να είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά της αφαιρέθηκαν βαθμοί. Αυτή τη σεζόν, οι φιλοδοξίες όλων, είναι πραγματικά πολύ μεγάλες. Μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μου μετέφεραν το κλίμα εδώ και ότι ήθελαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα".

Ο Ακπόμ, έχει περάσει και από την εμπειρία του δανεισμού και μίλησε για το πόσο τον έχει βοηθήσει αυτό:

"Πάντα έλεγα, ότι οι δανεισμοί βοηθούν τον παίκτη και πιστεύω ότι με βοήθησαν να φτάσω, εδώ που είμαι τώρα. Έπαιξα για πρώτη φορά ως δανεικός σε μία ομάδα, στα 18. Ήταν καλό για μένα, το γεγονός ότι πήγα σε μία επαγγελματική ομάδα, σε τόσο νεαρή ηλικία. Ήταν διαφορετικό πρωτάθλημα από το αγγλικό. Μπορεί να είμαι ακόμη νεαρός, αλλά ήδη νιώθω ότι έχω αρκετή εμπειρία για την ηλικία μου. Μερικές φορές, όταν ακούει κάποιος ότι είμαι 23 χρονων, απορεί, επειδή παίζω εδώ και αρκετά χρόνια. Φυσικά και πιστεύω ότι με έχουν βοηθήσει οι εμπειρίες από τους δανεισμούς μου, να εξελιχθώ τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν άνθρωπος".

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ο Άγγλος έθεσε τον πήχη ψηλά:

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε! Εγώ, δουλεύω καθημερινά σκληρά, με το κεφάλι χαμηλά. Στόχος μου, είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε κι εμείς σαν παίκτες, να γράψουμε το όνομα μας, στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχει περάσει καιρός, από το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ και είναι πολύ σημαντικό για όλους".

Διαβάστε ακόμη...