«Συγνώμη από τον κόσμο, ζητάω στήριξη και υπομονή»

Από sdna.gr: Συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έκανε λόγο για δίκαιο αποκλεισμό του Δικεφάλου δεδομένου πως εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών.
Πηγή: sdna.gr
«Συγνώμη από τον κόσμο, ζητάω στήριξη και υπομονή»

Μάλιστα, σημείωσε πως η πρωτιά στη Super League δεν σημαίνει τίποτα για τον ίδιο καθώς η «μάχη» του πρωταθλήματος ξεκινάει τώρα, αρχής γενομένης από το ματς στην Λιβαδειά. Παράλληλα, ζήτησε στήριξη και υπομονή από τον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εκτός από τα καλοκαιρινά ματς του Champions League και τον αγώνα στη Λευκορωσία, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν κρατάμε τίποτα από το φετινό Europa League. Ζήτω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε μέσα στη βροχή. Θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Στην Ευρώπη οταν δε δίνεις το κάτι παραπάνω, αυτα παθαίνεις. Στην αρχή λέγαμε ότι θα περάσουμε, αλλά μέσα στο γήπεδο είναι η πραγματικότητα και δεν αξίζαμε να περάσουμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, ξέρω πως ειναι τα δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά φέτος προσπαθουμε να κάνουμε κάτι που ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να καταφέρει, να πάρει το πρωτάθλημα.

Δεν μου λέει κάτι που είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, το σημαντικότερο είναι το Μάιο. Ο δρόμος είναι μακρύς, τώρα δε σημαίνει τίποτα η πρωτιά. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ειναι σαν τελικός και πρέπει να το κερδίσουμε.

Δεν αξίζουν στον ΠΑΟΚ τέτοιες εμφανίσεις. Ξέρετε πως είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ήρθε για εναν τελικό και εμείς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Ζητάω στήριξη και υπομονή, όλοι μαζι θα καταφέρουμε. Υπάρχει ποιότητα και βάθος στο ροστερ μας!»

Διαβάστε ακόμη...