"Αδιανόητες τέτοιες χυδαιότητες"

Από paok24.com: Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν χθες στο "Μελίνα Μερκούρη" και δη τα όσα βίωσε ο Ντίμα Φιλίποφ, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών!
Πηγή: paok24.com
"Αδιανόητες τέτοιες χυδαιότητες"

Η ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Με αφορμή φραστικές επιθέσεις σε βάρος ανδρών και γυναικών στους αγωνιστικούς χώρους καθώς και όσα υπέστη ο συναθλητής μας Ντίμα Φιλίποφ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Λιγκ Καπ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο ΠΑΣΑΠ καταδικάζει απερίφραστα όσα συνέβησαν, στηρίζει με κάθε τρόπο τους αθλητές και τις αθλήτριες και κάνει έκκληση σε κάθε αρμόδιο φορέα, καθώς και τις διοικήσεις όλων των ομάδων να προστατεύουν όλους τους αθλητές και φυσικά όσους τιμούν τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας.

Όπως για κάθε εργαζόμενο, έτσι και για έναν επαγγελματία πετοσφαιριστή, είναι αδιανόητο να υφίσταται τέτοιου είδους χυδαιότητες.

Καλούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης καθώς και την ΕΣΑΠ να θωρακίσουν με συγκεκριμένο προληπτικό πλαίσιο όχι μόνο τους αθλητές, αλλά όλους τους παρευρισκομένους σε έναν αγώνα βόλεϊ και κατ' επέκταση το ίδιο το άθλημα, που δεν χρειάζεται «δανεικές» παραβατικές συμπεριφορές».

Διαβάστε ακόμη...