Συνηθισμένος στους «τελικούς» του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ (pics)

Από arenafm.gr: Ο ΠΑΟΚ σήμερα υποδέχεται την Μπάτε Μπόρισοφ για την 6η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και ο «δικέφαλος» για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει νίκη και συνδυασμό αποτελέσματος στον αγώνα της Τσέλσι με την Βίντι.
Πηγή: arenafm.gr
Συνηθισμένος στους «τελικούς» του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ (pics)

Σε αυτήν την θέση οι «ασπρόμαυροι» έχουν βρεθεί άλλες τρεις φορές στις έξι που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρώτη φορά που βρέθηκε σε αυτή την θέση ο ΠΑΟΚ ήταν την σεζόν 2010-'11 απέναντι στην Δυναμό Ζάγκρεπ. Τότε, έφτασε στο φινάλε να θέλει νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί και τα κατάφερε με το «διπλό» που πήρε, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στο παγωμένο Ζάγκρεμπ (0-1). Η ομάδα του Μάχη Χάβου συνέχισε στους «32» και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε αγγίξει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν το 2014-'15 ο ΠΑΟΚ είχε προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, υποδεχόταν την γαλλική, Γκινγκάπ, στην Τούμπα και ήθελε μόνο νίκη για να περάσει αλλά έχασε με 1-2 και γνώρισε την ψυχρολουσία.

Τρίτη φορά ήταν το 2016: ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει μέσα στην Φιορεντίνα με 2-3 και υποδεχόταν τελευταία αγωνιστική την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα και ήθελε νίκη και παράλληλα ήττα της Κάραμπακ από την Φιορεντίνα. Αυτό έγινε και πέρασε στην επόμενη φάση ο «δικέφαλος», αλλά αποκλείστηκε μετά από την Σάλκε.

Διαβάστε ακόμη...