Δήλωση ντροπή από Κουμεντάκη

Από inpaok.com: Πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» έβριζε χυδαία τον Ντίμα Φιλίποφ, ενώ είχαν σηκωθεί και πανό με ανάρμοστες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς κατά του πασαδόρου του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Δήλωση ντροπή από Κουμεντάκη

Την ώρα που όλη η Ελλάδα αηδίασε από αυτά που έβλεπε και άκουγε μέσα από τις τηλεοράσεις της, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης (νυν παίκτης του Ολυμπιακού και πρώην του ΠΑΟΚ) θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας!

Διαβάστε την ντροπιαστική δήλωση του:

«Αν εξαιρέσουμε την απόδοσή μας στο 1ο σετ, που οφείλεται στο ότι η ομάδα προπονείται πολύ σκληρά, είναι καινούργια και θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, νομίζω ότι είναι λογική αυτή η κοιλιά.

Στη συνέχεια όμως αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για το σύλλογο.

Κερδίσαμε δίκαια σήμερα, αν εξαιρέσουμε το 1ο σετ, όπου ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε, ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο πάρα πολύ. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Αυτός ο κόσμος πραγματικά είναι για χειροκρότημα, θέλουμε να είναι κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα για είναι πάντα χαρούμενος».

Διαβάστε ακόμη...