«Θέλετε τον Κουλούρη;;; Δώστε…»

Από paok24.com: Ο Ευθύμης Κουλούρης δε σταματάει να σκοράρει, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.
Πηγή: paok24.com
«Θέλετε τον Κουλούρη;;; Δώστε…»

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετές αναφορές στον Πορτογάλικο Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες η Σπόρτινγκ «φλερτάρει» με την προοπτική απόκτησης του φορ που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Τι πραγματικά συμβαίνει όμως; Το PAOK24 έχει το ρεπορτάζ...

Οι Πορτογάλοι όντως έκαναν μία πρώτη φιλολογική, αλλά διερευνητική κρούση για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κουλούρη, ζητώντας να δανειστούν τον Έλληνα στράικερ και να μπει οψιόν αγοράς του στο τέλος της συγκεκριμένης συμφωνίας.

Ωστόσο, η απάντηση που εισέπραξαν από τον ΠΑΟΚ τους έκανε να αντιληφθούν τα πραγματικά δεδομένα της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισαν ότι η παραπάνω πρόταση δεν τους απασχολεί και πως σε περίπτωση που μία ομάδα ήθελε να κάνει δικό της τον Κουλούρη αξιώνουν ούτε λίγο ούτε πολύ ένα ποσό που φτάνει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ (!!).

Το παραπάνω νούμερο «φρέναρε» τους ανθρώπους της Σπόρτιγνκ, οι οποίοι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν προτίθενται να μπουν σε μία διαπραγμάτευση με αυτά τα νούμερα.

Για το καλοκαίρι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ωστόσο μένει να φανεί πότε και πως θα επανέλθουν αν επανέλθουν οι Πορτογάλοι στο «φλερτ» απόκτησης του Κουλούρη.

Το βέβαιο είναι πως στον ΠΑΟΚ δείχνουν πως υπολογίζουν στον Έλληνα φορ που τους ανήκει και με «όπλο» την οικονομική σταθερότητα και τη δυναμική που δημιουργεί η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο «τιμόνι» της ομάδας δεν πρόκειται να δώσουν για... ψίχουλα έναν ταλαντούχο επιθετικό.

Το γκολ στο σύγχρονο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο πληρώνεται κι όποιος θέλει να αποκτήσει τον Κουλούρη, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του, θα πρέπει να πληρώσει ακριβά.

Εξάλλου, ο δρόμος επιστροφής του νεαρού φορ στην Τούμπα είναι ανοιχτός...

Διαβάστε ακόμη...