Οι… εξηγήσεις του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης

Από inpaok.com: Διευκρινήσεις για την επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, έδωσαν οι φίλοι του Δικεφάλου, μέσα από τον λογαριασμό που διατηρούν στο facebook.
Πηγή: inpaok.com
Οι… εξηγήσεις του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Επειδή μετά την επίσκεψη του Υπ.Οικονομικων της Ελλάδας κυρίου Τσακαλώτου δημιουργήθηκαν κάποια θέματα μέσα από τα μηνύματα σας και στην σελίδα μας εδώ αλλά και στα προσωπικά μας προφίλ θα θέλαμε και ο πρόεδρος του συνδέσμου αλλά και τα παιδιά που ήταν παρών εκείνη την ώρα να διευκρινήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα....

Η επίσκεψη του υπουργού έγινε με ΚΑΘΑΡΑ δικιά του πρωτοβουλία σαν φίλαθλος της ομάδας μας πιο πολύ και όχι σαν υπουργός και για αυτό δεν ειδοποίησε κανέναν ότι θα έρθει.

Δέχτηκε και μας άκουσε για όλα τα θέματα, που ενώ το βασικό θέμα ήταν στην αρχή ο ΠΑΟΚ, μετά γυρίσαμε και στα θέματα της Ελλάδας γενικότερα και η λεκτική επίθεση που δέχτηκε,με ήπιο πάντα τρόπο, ήταν τέτοια που σίγουρα δεν την περίμενε και μάλλον δύσκολα θα μας ξανά επισκεφτεί....ειδικά όσον αφορά στο μέγα θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας αλλά και για όλη την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας!!!

Δέχτηκε και άκουσε τα παράπονα μας για τα θέματα του ΠΑΟΚ όπως για τα περσινά ευτράπελα και για την κλοπή του τίτλου από την ομαδα μας και μας έδωσε τις υποσχέσεις του ότι δεν θα παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα στα επόμενα χρόνια αλλά και πήραμε τις επιβεβαιώσεις ότι θα προχωρήσει γρήγορα η κατασκευή του υπερσύγχρονου γηπέδου μας και όπως επίσης θα κάνει τα πάντα για την προστασία των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας!

Αν όπως λέτε αρκετοί να μην τον δεχόμασταν δεν θα είχαμε την δυνατότητα να του εκφράσουμε όλα τα παράπονα μας! Και χωρίς να ξεχναμε ότι αυτοί ήταν η αιτία που ξεκολλήσαμε από τα χρέη μας και μπορεί ο πρόεδρος μας να διοικεί την ομαδα χωρίς να υπάρχει χρέος!

Και σίγουρα η αντιμετώπιση η δικιά μας θα ήταν εντελώς διαφορετική αν ξέραμε ότι θα έρθει....θα το είχαμε οργανώσει καλύτερα και θα υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό για να μπορέσει όλος ο κόσμος να δει ότι μόνο ευχάριστη δεν ήταν η παρουσία του εκεί και ίσως το έχει μετανιώσει κι ολας που ήρθε!

Δεν παύει όμως να είναι τιμή μας που ένας ΠΑΟΚτσης πρώτα και μετά με την ιδιότητα του υπουργού, μας έψαξε και μας βρήκε με σκοπό να επισκεφτεί τον ιστορικό αυτόν σύνδεσμο της Νέα Υόρκης....έναν σύνδεσμο που κρατάει την σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά όπως μας είπε ο ίδιος αλλά και χωρίς την βοήθεια κανενός όπως του διευκρινίσαμε εμείς.....παρά μόνο με την αγάπη των μελών που αντλούν δύναμη από τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε γωνίας της γης!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY».

Διαβάστε ακόμη...