Η Ακαδημία Στίβου στο σινεμά!

Από acpaok.gr: Άκρως χριστουγεννιάτικη και διαφορετική απόδραση για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Στίβου, η οποία την Κυριακή επισκέφθηκε τις κινηματογραφικές αίθουσες, ώστε οι μικροί να παρακολουθήσουν την ταινία The Grinch!
Πηγή: acpaok.gr
Η Ακαδημία Στίβου στο σινεμά!

Οι αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές και από την Έφορο του τμήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ξεχωριστή για εκείνους μέρα μακριά από τα κουλουάρ του Καυτατζογλείου.

Η κίνηση αυτή, μέσω της επιλογής της συγκεκριμένης χριστουγεννιάτικης παιδικής ταινίας, είχε ως σκοπό να αποφορτίσει τους μικρούς μας φίλους, να τους βάλει για τα καλά στο κλίμα των εορτών και να περάσει το μήνυμα της αγάπης, της αισιοδοξίας, της σημασίας της έννοιας "οικογένεια" σε οποιαδήποτε μορφή, της συγχώρεσης, της κατανόησης, της αποδοχής και εν τέλει της λύτρωσης.

Τουλάχιστον 160 παιδιά έδωσαν το παρόν στην κινηματογραφική αίθουσα, νούμερο που μαρτυρά ότι οι γονείς αποδέχονται τις δραστηριότητες της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου γι'αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που μας δείχνουν τη στήριξή τους καθημερινά εμπράκτως.

Βέβαια ήταν μία μικρή "απόδραση" και για τους ίδιους, καθώς μπόρεσαν να απολαύσουν τη βόλτα τους όσο τα παιδιά παρακολουθούσαν την ταινία υπό την επίβλεψη των υπευθύνων.

Οι δραστηριότητες συνεχίζονται!

Διαβάστε ακόμη...