Σκάνδαλα υπέρ Ολυμπιακού και κρυφές συναντήσεις

Από forza: Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Αυτό είναι το κύκλωμα της Οργάνωσης που προσπαθεί να βγάλει ευνοημένο τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε την ίδια περίοδο να κρύψουν τις βρωμιές τους και σιγά-σιγά με την εύνοια που έχουν και φέτος να κάνουν την προσπάθεια για να πλησιάσουν στη βαθμολογία.
Πηγή: forza
Σκάνδαλα υπέρ Ολυμπιακού και κρυφές συναντήσεις

Η κουτοπόνηρη προσπάθεια, που έγινε μετά τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ και η οργανωμένη επίθεση των κόκκινων (με την βοήθεια των κίτρινων φίλων τους) για να εκτεθεί ο Δικέφαλος του Βορρά και να δημιουργηθούν εναντίον του εντυπώσεις, ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν γίνεται να μιλάμε για σκοινί! Δεν γίνεται αυτοί, οι οποίοι και φέτος με πολλούς αισχρούς τρόπους κάνουν προσπάθεια και πιέζουν για να κερδίζουν ματς με τα λάθη των διαιτητών να επιχειρούν τέτοια προσπάθεια.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ FIFA-UEFA

Η ελληνική διαιτησία είναι ξεκάθαρο ότι ελέγχεται από την παγκόσμια ομοσπονδία και τους ευρωπαίους εκπροσώπους της. Αυτοί έχουν τεράστια ευθύνη για ότι συμβαίνει. Έχουν τεράστια ευθύνη για την πολυπρόσωπη αλλά εντελώς αναποτελεσματική Ελληνική ΚΕΔ, αυτή την επιτροπή που τώρα τελευταία «κρύβει» τους διεθνείς διαιτητές και ορίζει ότι πιο άπειρο έχει στα σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος. Και δεν είναι μόνο αυτά...

Τεράστιες απορίες προκαλεί το γεγονός ότι οι κ.κ. Χέμπερτ Χούμπελ και Άντζελο Ρηγόπουλος, οι εκπρόσωποι της επιτροπείας στην Ελλάδα, πραγματοποιούν συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τους παραμυθιάζουν και με τα γνωστά ψέματά τους επιδιώκουν την εύνοια, που συνήθισαν τα περασμένα χρόνια.

Όλα αυτά γίνονται γνωστά και οι πρωταγωνιστές αυτής της απαράδεκτης κατάστασης έχουν εκτεθεί. Μέχρι εδώ όμως.

ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πάμε και στις αποδείξεις. Τι ακριβώς έχει συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα. Πρώτα με τα σκάνδαλα υπέρ του Ολυμπιακού.

Την δεύτερη αγωνιστική στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ το 2-0 έγινε με το πιο αστείο πέναλτι του πρωταθλήματος.

Την τρίτη αγωνιστική ο Αστέρας κόπηκε δύο φορές σε τετ-α-τετ από ανύπαρκτα οφσάιντ. Αντί το ματς να γίνει 1-2, έφθασε στο 2-1.

Η μεγαλύτερη αλλοίωση ήταν εκείνη στο ματς που ακολούθησε, στη Νέα Σμύρνη. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ από τον Μασούρα στο 70΄, ο βοηθός Σπυρόπουλος το ακύρωσε, ενώ ο σκόρερ καλύπτονταν δύο μέτρα και στο τέλος έγινε και πάλι το 0-1.

Τα ίδια με τα οφσάιντ των αντιπάλων και στο Ολυμπιακός-Απόλλων.

Από τα ματς με Τρίπολη και Πανιώνιο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός «έκλεψε» τέσσερις βαθμούς.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Αντιθέτως όλοι ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται συστηματικά και είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου (τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια) που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έχει την χειρότερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ποιος ξεχνάει:

Το ΠΑΟΚ-Αστέρας με τις δύο αποβολές για τις φάσεις επάνω στο Ουάρντα;

Το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ με την σκανδαλώδη ακύρωση γκολ του Ακπόμ, σε μία από τις πιο σοκαριστικές φάσεις της χρονιάς;

Το απίστευτο πέναλτι που δεν δόθηκε στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ με τον Ζαμπά;

Τα τραγικά λάθη του βοηθού στο Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ;

Το ανύπαρκτο πέναλτι στο Άρης- ΠΑΟΚ, κατά του Ουάρντα;

Τα οφσάιντ και τις μπουνιές στον Καρέλη στο ΠΑΟΚ-Απόλλων;

Την σφαγή στο Περιστέρι όπου χάθηκαν βαθμοί με τις φάσεις στον Ελ Καντουρί;

Και φυσικά το Λαμία- ΠΑΟΚ με τα προκλητικά λάθη του Τσαμούρη, που προσπάθησε να αλλάξει το σκορ μετά το πέναλτι του Βιεϊρίνια;

Ο κόσμος βλέπει, ο κόσμος ξέρει, καλό όμως είναι να τα θυμίζουμε ΟΛΑ και τίποτα να μην περνάει απαρατήρητο.

Διαβάστε ακόμη...