«Θα έρθω Τούμπα για ενδεκάδα»

Από ipaok.com: Για τον δανεισμό του στον Ατρόμητο και την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης σε ραδιοφωνικό αθλητικό σταθμό.
Πηγή: inpaok.com
«Θα έρθω Τούμπα για ενδεκάδα»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του διεθνή αριστερού μπακ:

Αρχικά για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη με 4-2 είπε: «Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που έχει κοινούς στόχους με εμάς. Χρειαζόμασταν την επιστροφή στις νίκες μετά τα άτυχα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Απόλλων Σμύρνης. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά».

Για το αν του έχει ξανατύχει να μπαίνουν τόσα πολλά γκολ προς το τέλος του αγώνα: «Όχι δε μου έχει τύχει κάτι τόσο τρελό. Πέρυσι μόνο μέσα στα Γιάννινα, αλλά αυτό με τον Άρη ήταν το πιο τρελό απ' όλα».

Για τον στόχο του Ατρόμητου και αν φέτος είναι ευκαιρία ακόμη και για έξοδο στα προκριματικά του Champions League: «Ο πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μια θέση στην πεντάδα. Όσο περνάνε τα παιχνίδια και κερδίζουμε, κοιτάμε κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι με το ποδόσφαιρο που παίζουμε φέτος έχουμε πολλές ελπίδες. Σίγουρα είναι μια ευκαιρία σε ένα πρωτάθλημα που δείχνει πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Νομίζω πως οι πιθανότητες με το μέρος μας».

Για τη δυναμική που περίμενε να δείξει ο Άρης: «Τον περίμενα πιο δυνατό τον Άρη. Είναι καλύτερος απ' αυτό που έδειξε και το έχει αποδείξει σε προηγούμενα παιχνίδια. Για εμάς ήταν μια καλή μέρα και οι παίκτες έκαναν καλό ματς».

Για την επιθυμία για σταθερότητα στην απόδοση και στα επόμενα ματς: «Σίγουρα αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα ίδια επίπεδα απόδοσης, ίσως να εξασφαλίσουμε τη 2η θέση νωρίτερα από όσο περιμέναμε. Πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί όταν χάσαμε την συγκέντρωσή μας έγινε η ζημιά».

Για τον πρωταθλητισμό που κάνει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρός φέτος και δεν έχει απώλειες βαθμών αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στο Περιστέρι. Είναι πολύ σοβαρός και κερδίζει ακόμα και όταν δε παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δε γίνεται να παίζεις πάντα καλά. Αν παραμείνει σοβαρός δε θα στραβώσει κάτι».

Το αν είναι προτεραιότητα το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως ναι γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να κερδίζει τους αγώνες για να πάρει φέτος τον τίτλο. Για παράδειγμα πέρυσι έπαιξε καλή μπάλα αλλά όλοι θυμούνται ακόμα ότι έχασε το πρωτάθλημα. Φέτος ας μη γελιόμαστε δεν είναι ότι δε παίζει καλό ποδόσφαιρο απλά δεν είναι ο ίδιος με πέρυσι».

Για τη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου που αφορούσε στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ η οποία δεν έγινε: «Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να συνεχίσω φέτος για ακόμη μια χρονιά στον Ατρόμητο. Έχω βρει ρυθμό, η ομάδα πρωταγωνιστεί και θα ήθελα να πάρω όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα από το να επιστρέψω και να είμαι ρεζέρβα του Βιεϊρίνια».

Για την ετοιμότητά του για την επιστροφή στον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος είναι να βρεθώ 100% έτοιμος να παίξω στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ γι' αυτό έμεινα στον Ατρόμητο και με τα παιχνίδια θα ανοίξουν οι δρόμοι μου».

Διαβάστε ακόμη...