«Πανελλήνιο στο σπίτι μας!»

Ο έφορος του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, μίλησε για όλα όσα έχουν να κάνουν με το τμήμα, για τα ημερολόγια του τμήματος, για την οικονομική κρίση, για τον μέγα χορηγό του τμήματος, αλλά και σε πολλά άλλα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ, Κώστα Αμοιρίδη, αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Πανελλήνιο στο σπίτι μας!»

Επίσης, αποκάλυψε πως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των ανδρών της Ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης, θα διεξαχθεί στο «σπίτι» του ΠΑΟΚ, στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία του τμήματος:

«Η πορεία του τμήματος συνεχίζει να είναι σε υψηλές πτήσεις. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει και φέτος να διεκδικήσει τρία από τα τέσσερα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Είναι ένας από τους στόχους τους οποίους θα θέσουμε στην συνέντευξη τύπου, γιατί έχουμε ξαναπεί πως θέλουμε στην ομάδα, να έχουμε καλά παιδιά, καλούς αθλητές να έρχονται και να έχουν την επίτευξη των στόχων, με τα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τρία από αυτά τουλάχιστον. Θέλουμε να ξανακάνουμε για Τρίτη χρονιά το Πανελλήνιο ανδρών, να ξανά κατακτήσουμε των εφήβων και νομίζω πως μετά την δεύτερη θέση στους παμπαίδες, στόχος είναι να πάρουμε την πρώτη θέση την φετινή χρονιά και εκεί, με την βοήθεια φυσικά των παιδιών που θα έρθουν από την Πάφο και φέτος για τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός πως θα διοργανωθεί στο «Παλατάκι» το Πανελλήνιο των ανδρών:

«Έχουμε την επίσημη ανάληψη στο να διοργανώσουμε στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών. Δική μας επίτευξη φυσικά είναι το γεγονός πως θα γίνει στο «Παλατάκι», στο δικό μας το γήπεδο. Οι αγώνες θα γίνουν 9 και 10 Φεβρουαρίου. Ευτυχώς είχαμε την τύχη εκείνο το σαββατοκύριακο να μην παίζει ούτε το μπάσκετ, ούτε το βόλεϊ της ομάδας μας και νομίζω πως στις 9 που θα διεξαχθεί η Ελληνορωμαϊκή πάλη και στις 10 η ελευθέρας. Την Κυριακή το απόγευμα και πριν το μεγάλο ντέρμπι της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα, να έρθει πολύς κόσμος του ΠΑΟΚ και να χαρεί ένα πρωτάθλημα μέσα στο «σπίτι» μας. Θέλω να πιστεύω πως όχι μόνο θα το διεκδικήσουμε, αλλά και θα το κατακτήσουμε και να το χαρούμε όλοι μαζί εκείνη την ημέρα».

Για το πόσο επηρεάζει η οικονομική κρίση το άθλημα:

«Σαν ένα κομμάτι της διοίκησης, μαζί με τον κύριο Αμοιρίδη, ο οποίος έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το μεγαλύτερο κόστος του τμήματος και με την όποια βοήθεια φυσικά από την διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, προσπαθούμε να κρατάμε την ομάδα έξω από αυτή την κρίση. Πλέον, το τμήμα της πάλης και μέσα από τις κατακτήσεις που έχει κάνει, έχουμε «δέσει» έναν πυρήνα ανθρώπων δίπλα μας, νομίζω δεν μας αγγίζει. Όχι ότι δεν συναντάμε θέματα, για το πως θα βρούμε λεφτά στην… μίζερη θα πω Θεσσαλονίκη, αλλά έχουμε καταφέρει να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που τους έχουμε πείσει το ότι λεφτά ξοδεύονται στο τμήμα, έχει να κάνει με το τμήμα και τους αθλητές του. Νομίζω πως είμαστε από τα μοναδικά τμήματα αυτή την στιγμή που με δικά μας κεφάλαια στηρίζουμε ένα τμήμα το οποίο και αύριο να υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα λυθεί! Τουλάχιστον για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια, αυτός ο πυρήνας ανθρώπων που βρίσκεται γύρω μας, νομίζω θα εξακολουθεί να είναι».

Για την βοήθεια του κυρίου Αμοιρίδη και στην πάλη, αλλά και στον ΑΣ γενικότερα:

«Νομίζω πως είναι ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ! Αυτό το καταλαβαίνουμε και μέσα από τα τμήματα του ΠΑΟΚ, είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομάδα και όχι απλώς να συμμετέχουν μόνο χρηματικά, αλλά δίνοντας και τον χρόνο του. Είναι η δική μου κατάθεση ψυχής που κάνω ότι όσοι είναι γύρω από τα τμήματα του ΠΑΟΚ καταθέτουν και ψυχή, πέρα από το εξοδολογίο, το οποίο για τον καθένα, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο είναι σημαντικό για το κάθε τμήμα του ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Αμοιρίδης είναι ο άνθρωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ».

Για τον κόσμο της ομάδας και το πως μπορεί να βοηθήσει το τμήμα:

«Θέλω να μιλήσω γενικά για τον κόσμο και όχι μόνο για το τμήμα της πάλης. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και τα τμήματα του ειδικά τα μικρότερα τμήματα χρειάζονται την συμμετοχή του κόσμου. Αυτό πάει να πει να είμαι μέλος στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Από την απλά ουσιαστική επιβράβευση που θα νοιώσει και ο ίδιος να είναι μέλος του, ίσως μέσα από αυτό τον μεγάλο πυρήνα που έχουμε εκτός ΑΣ, δηλαδή θέλω να ξέρει ο κόσμος πως μιλάμε για όλα τα τμήματα, όχι μόνο για την ΠΑΕ ή την ΚΑΕ. Μιλάμε για ένα σύλλογο, ο οποίος αν μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο κόσμο να συμμετάσχει και καταλαβαίνω πως για κάποιον είναι δύσκολο να χάνει τον χρόνο του ή να τον ισο-μοιράζει με την οικογένειά του, αλλά ή θα εκτιμηθεί αυτό και θα νοιώθουμε την ηθική επιβράβευση από τον κόσμο ή ο κόσμος να έρθει και να συμμετέχει. Δε νομίζω πως ο κόσμος δεν γνωρίζει τι γίνεται. Το μόνο που του λείπει είναι η διάθεση να είναι μέσα στον ΑΣ ΠΑΟΚ».

Για τα ημερολόγια του τμήματος και το πότε θα κυκλοφορήσουν:

«Είναι ήδη έτοιμα τα ημερολόγια. Θα κοστίζουν πέντε ευρώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς, γι’ αυτό ξαναλέω πως υπάρχει ένας πυρήνας που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε κομμάτι που συνεργαζόμαστε. Τα ημερολόγια θα είναι έτοιμα προς πώληση στις 17 Δεκεμβρίου».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:

«Το πρωτάθλημα αυτό θα το δώσει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών και του προπονητή. Ο δικός μας εγωισμός, ο οποίος ξεχειλίζει από τα περσινό κλέψιμο του πρωταθλήματος, νομίζω ότι θα το διεκδικήσουν και φαίνεται αυτό το πράγμα, ίσως και αυτό το ότι περιμένουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά, να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, με βάση τις τωρινές ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Θα παίξει και καλύτερα από τον Ιανουάριο και μετά, αλλά αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δικαιούται να τελειώσει με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, γιατί για εμάς θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο, ότι και να λένε κάτω στην Αθήνα».

Διαβάστε ακόμη...