Κλείνει η εκκρεμότητα του τηλεοπτικού

Μία εκκρεμότητα που ενδιέφερε πολλές ομάδες, φαίνεται να τελειώνει με τις υπογραφές στη σύμβαση να «πέφτουν».
Πηγή: paok24.com
Κλείνει η εκκρεμότητα του τηλεοπτικού


Η συγκεκριμένη εκκρεμότητα αφορούσε την πλειονότητα των ομάδων της Basket League, καθώς μόνo Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν ξεχωριστή συμφωνία για δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων τους.

Όλα δείχνουν ότι οι υπογραφές «πέφτουν»ν με δέκα ομάδες (ΠΑΟΚ, Προμηθέα Πάτρας, Λαύριο, Ήφαιστο Λήμνου, Χολαργό, Ρέθυμνο, Κολοσσό Ρόδου, Κύμη, Πανιώνιο, Περιστέρι) να έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό.

Η μοναδική ομάδα που δεν είχε συμφωνήσει με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διαδικασία (ο Άρης), μπορεί αρχικά να διέρρεε διάφορα για τη συμφωνία, να απειλούσε πως δε θα την υπογράψει, επικαλούμενη κάποιους δικούς της λόγους, αλλά όταν ενημερώθηκε πως η συμφωνία μπορεί να προχωρήσει και να υπογραφεί και με δέκα αντί για έντεκα ομάδες, τελικά υπέγραψε...

Άλλωστε οι εποχές είναι δύσκολες, με τα «εμπορικά» παιχνίδια να έχουν περάσει, συμφωνία για τη φανέλα να μην υπάρχει και τα έσοδα, να είναι μειωμένα από παντού.

Έτσι, από τη στιγμή που ξεπεράστηκε η συγκεκριμένη εκκρεμότητα αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα, να υπάρξει και η εκταμίευση χρημάτων από πλευράς ΕΡΤ προς τις ομάδες. Χρήματα που όπως είναι αναμενόμενο, περιμένουν και στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...