"Η ευκαιρία των ομάδων της Αφρικής!"

Από paok24.com: Ο Γιανίκ Μορέιρα ήταν από τους πρωταγωνιστές κι ένας από τους παίκτες, που οδήγησαν την Εθνική ομάδα της Ανγκόλας στο Μουντομπάσκετ που ακολουθεί.
Πηγή: paok24.com
"Η ευκαιρία των ομάδων της Αφρικής!"

Ο άσος του ΠΑΟΚ, μίλησε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε για το επίτευγμα της χώρας του και δήλωσε χαρούμενος, όχι μόνο για την Ανγκόλα, αλλά και για τις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες από την Αφρική, που θα δώσουν το παρών στο μεγάλο "ραντεβού" της Κίνας.

"Για μένα, σημαίνει πολλά το γεγονός ότι θα δούμε στο Μουντομπάσκετ, Εθνικές ομάδες από την Αφρική. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία, για όλους τους Αφρικανούς και θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο, ποιοι είμαστε. Θα είναι μία διαφορετική τάξη πραγμάτων. Αν πιάσουμε τις ομάδες της Ευρώπης στον... ύπνο, ίσως μπορέσουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Οι ομάδες της Αφρικής διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες και δυνατούς προπονητές", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μορέιρα, σε μέσο της πατρίδας του.

Εκτός της Ανγκόλας, την πρόκριση τους στο Μουντομπάσκετ έχουν ήδη εξασφαλίσει η Τυνησία και η Νιγηρία, ενώ το Καμερούν είναι ακόμη στο... "κόλπο", όπως και η Σενεγάλη, αλλά και η Ακτή Ελεφαντοστού.

Διαβάστε ακόμη...