Στο μυαλο του ΠΑΟΚ η πρόκριση

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αερωπό στην Έδεσσα, για τον δεύτερο γύρο της Α' φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, αύριο (12/12) στις 18:00 το απόγευμα και στο μυαλό των παικτών του Στέλιου Σεϊρεκίδη, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα άλλο, πέρα από την πρόκριση, διότι την έχουν ανάγκη, πρώτον για να ανεβάσει την ψυχολογία και δεύτερον, για να προχωρήσει σε έναν θεσμό, τον οποίο ο Δικέφαλος θέλει να κατακτήσει.
Πηγή: inpaok.com
Στο μυαλο του ΠΑΟΚ η πρόκριση

Οπότε, χρόνος για... δάκρυα, για την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει και αυτό διότι πέρα από την ήττα, ο ΠΑΟΚ δεν έχασε παρά μόνο έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, το οποίο όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ, κάτι που έγινε και πέρσι, αφού ενώ ο ΠΑΟΚ είχε βγει δεύτερος στην βαθμολογία, η ΑΕΚ «έσπασε» την έδρα και πήρε την σειρά και στους τελικούς οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην... πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, αφού ναι μεν προηγήθηκαν επί του Ολυμπιακού με 2-0 νίκες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πρωτάθλημα με ανατροπή.

Στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται τίποτε άλλο, παρά μόνο τη νίκη-πρόκριση στην Έδεσσα και η ΑΕΚ, την οποία ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Κυριακή (16/12) στις 17:00 το απόγευμα, για την 10η αγωνιστική της Handball Premier, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης, μπορεί να περιμένει, γιατί μία ήττα στην Έδεσσα, σημαίνει αποκλεισμός από το κύπελλο και οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν θέλουν να σκέφτονται με τίποτα ένα τέτοιο σενάριο.

Διαβάστε ακόμη...