Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Ήττα για τη Venezia από τη Varese

Λίγο πριν από την 8η αγωνιστική της regular season του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Ήττα για τη Venezia από τη Varese

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Reyer Venezia, γνώρισε απρόσμενη εντός έδρα ήττα από τη Varese με 61-66 για την 9η αγωνιστική της Legabasket. Η Venezia ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 26-13 με το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά στη συνέχεια η Varese κυριάρχησε κρατώντας την στους 17 πόντους στα επόμενα δύο δεκάλεπτα και τελικά πήρε τη νίκη με 61-66. Πρώτος σκόρερ για τη Venezia ήταν ο Μάικλ Μπράμος με 14 πόντους με 3/8 τρίποντα, ενώ οι Austin Daye και Julian Stone είχαν από 12 πόντους.

Στην Ισπανία, η προηγούμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Iberostar Tenerife, έχασε εκτός έδρας από την Barcelona με 77-73. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν η Barcelona κράτησε την Tenerife στους 7 πόντους και ανέτρεψε το εις βάρος της 36-41 του πρώτου μέρους. Πρώτοι σκόρερ για τους νησιώτες ήταν οι Sebas Saiz και Tim Abromaitis με 16 πόντους, ενώ ο Thad McFadden είχε 14.

Στη Γαλλία, η Nanterre 92 νίκησε την Antibes με 78-73 και βελτίωσε τη ρεκόρ της στην LNB στο 8-4. Η Nanterre είχε το προβάδισμα από τα ξεκίνημα του αγώνα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια σχετικά άνετη νίκη. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήτα οι Adas Juskevicius και Jeremy Senglin με 18 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Julian Gamble που είχε 8 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn έχασε στην έδρα της από την Oldenburg με 78-98 για την 10η αγωνιστική της BBL. H Bonn ήταν μπροστά στο σκορ με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η Oldenburg έκανε ό,τι ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας συνολικά 54 πόντους! Πρώτος σκόρερ για την Bonn, η οποία τελείωσε τον αγώνα με 12/23 τρίποντα, ήταν ο Josh Mayo με 25 πόντους σε 24 λεπτά, ενώ ο Stefan Bircevic έκανε το ντεμπούτο του πετυχαίνοντας 7 πόντους σε 21 λεπτά.

Η UNET Holon νίκησε εκτός έδρας τη Maccabi Rishon Lezion με 70-78 και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Maccabi Tel Aviv πέρασε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος του Ισραήλ με ρεκόρ 7-2! Πρώτος σκόρερ για την UNET Holon, η οποία κυριάρχησε μετά το πρώτο δεκαλέπτου, ήταν ο DeQuan Jones με 26 πόντους.

Στην Τσεχία, η Opava νίκησε εκτός έδρας την Kolin με 80-91 και βελτίωσε το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα της Τσεχίας στο 7-6. Πρώτος σκόρερ της Opava ήταν ο Martin Gniadek με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Rodovan Kouril είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Η Fribourg Olympic νίκησε τους Lions de Geneve με 83-69 στο ντέρμπι κορυφής του ελβετικού πρωταθλήματος και την έπιασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτος σκόρερ της ήταν ο Justin Roberson με 22 πόντους, ενώ ο Babacar Toure είχε 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Διαβάστε ακόμη...