Έξαλλος ο Πετρίδης

Από inpaok.com: Τον εκνευρισμό του για τα αντεθνικά συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης.
Πηγή: inpaok.com
Έξαλλος ο Πετρίδης

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είχαμε ποτέ τόσο χαμηλή επίδοση στο σκοράρισμα. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά. Κατευθυνόμασταν αρκετά προς το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού που εκεί είναι δυνατός, ενώ δεχτήκαμε και αρκετά εύκολα γκολ. Θέλαμε να πάει αλλιώς το ματς, αλλά από νωρίς κυνηγούσαμε το σκορ και μας αφήνει πικρία αυτό το αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια είπε:

«Αντιμετωπίζουμε την Τετάρτη σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση τον Αερωπό Έδεσσας, μία ομάδα με δυνατή έδρα. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πάμε στην Έδεσσα για να πάρουμε την πρόκριση και μετά να σκεφτούμε το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και στο αγωνιστικό κομμάτι και στο τομέα της αυτοσυγκέντρωσης που μπορεί να μας έλειψε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Γίνεται καλή δουλειά και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, θέλουμε φέτος να κερδίσουμε τίτλους».

Σχετικά με τα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν:

«Είναι άσχημα όλα αυτά που ακούστηκαν. Είμαστε μία χώρα που έχουμε δεχτεί πολλά. Δεν αξίζει να είμαστε χωρισμένοι σε Νότιοι και Βόρειοι σε Έλληνες και Βούλγαροι. Μου άφησε μία πικρία όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμη...