Πρόσω ολοταχώς για τα 100!

Από thessports.gr: Μόνο εύκολη δεν ήταν η απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, το καλοκαίρι του 2016, με τον ΠΑΟΚ εν τέλει να πληρώνει περίπου 1,3 εκατ. ευρώ τη ρουμανική ομάδα, αποκτώντας τα δικαιώματα του παίκτη.
Πηγή: thessports.gr
Πρόσω ολοταχώς για τα 100!

Από τότε, πέρασαν περίπου 2,5 χρόνια, με τον Φερνάντο Βαρέλα να γνωρίζει την απόλυτη καταξίωση, αφού πέρασε πρώτα από το οδυνηρό στάδιο της απαξίωσης. Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά, φτάνοντας πέρσι να βραβευτεί από τους συμπαίκτες του, ως MVP της σεζόν.

Πλέον, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής του Λουτσέσκου, ενώ είναι ο «στυλοβάτης» της άμυνας, έχοντας ταιριάξει απόλυτα με τον, επίσης εξαιρετικό παρτενέρ του, Ανχέλ Κρέσπο.

Μάλιστα, ο στόπερ από το Κάπο Βέρντε έχει καταγράψει 96 συμμετοχές σε επίσημες διοργανώσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, βάζοντας πλώρη για τη πρώτη εκατοντάδα, μπαίνοντας στο club των «εκατοστάρηδων» του Δικεφάλου.

Ο 31χρονος Βαρέλα, μέσα σε αυτές τις 96 συμμετοχές, σκόραρε 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ, παρά τη θέση που αγωνίζεται.

Τέλος θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση.

Διαβάστε ακόμη...