Η... επιστροφή του Καρέλη

Από sdna.gr: Στην αποστολή για το ματς του ΠΑΟΚ με την Λάρισα επέστρεψε ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος βρισκόταν στα... πιτς για περίπου 45 ημέρες και συγκεκριμένα από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βίντι.
Πηγή: sdna.gr
Η... επιστροφή του Καρέλη

Η τελευταία παρουσία του Έλληνα επιθετικού σημειώθηκε στις 25 Οκτωβρίου, με τον Νίκο Καρέλη να καταγράφει απέναντι στην Βίντι και 66 λεπτά συμμετοχής. Έκτοτε μεσολάβησαν περίπου 45 ημέρες και εφτά παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα προκειμένου να μπει εκ νέου στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νίκος Καρέλης ταξίδεψε κανονικά στο Λονδίνο με την αποστολή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, έμεινε εκτός 18άδας για το παιχνίδι με την Τσέλσι.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με φόντο την Λάρισα, στην ανακοίνωση της αποστολής συμπεριλαμβάνονται κανονικά και οι τρεις επιθετικοί της ομάδας, με τον Λουτσέσκου να έχει στην διάθεσή του, τους Πρίγιοβιτς, Άκπομ και Καρέλη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, ο Καρέλης εμφανίστηκε απόλυτα προσγειωμένος, σημειώνοντας πως είναι απόφαση της τεχνικής ηγεσίας για το αν θα αγωνίζεται:

«Μπορεί να ήρθα τελευταίος αλλά έχω αρκετό χρόνο με την ομάδα, έχω δουλέψει αρκετά, κάνω ότι καλύτερο μπορώ στις προπονήσεις κι από εκεί και πέρα είναι επιλογή του προπονητή το πότε πιστεύει ότι θα είμαι έτοιμος για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι καθαρά θέμα της τεχνικής ηγεσίας, οπότε εγώ κάνω τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο κι αυτό μόνο».

Μάλιστα, αναγνωρίζοντας πως η παρουσία του Πρίγιοβιτς και οι εμφανίσεις του την φετινή χρονιά, «φουντώνουν» τον εσωτερικό ανταγωνισμό, τόνισε πως: «Μπορώ να παίξω και πλάγια βέβαια. Και στον Παναθηναϊκό, ακόμη και στον Εργοτέλη είχα παίξει και στην Εθνική. Οπότε μπορώ ν' ανταπεξέλθω και σε άλλες θέσεις».

Διαβάστε ακόμη...