Δεν θα το ξεχάσει ποτέ (pics)

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (9/12, 19:30) την ΑΕΛ με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ενώ... ξυπνούν μνήμες από την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα, η οποία σημαδεύτηκε από μια πολύ δυνατή στιγμή.
Πηγή: inpaok.com
Δεν θα το ξεχάσει ποτέ (pics)

Συγκεκριμένα, στις 12 Φεβρουαρίου ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τους Εβγέν Σάχοφ στο 17′, Φερνάντο Βαρέλα στο 40′ και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 49′ να πετυχαίνουν τα τέρματα της νίκης για τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό, όμως, που πέτυχε ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι με κεφαλιά πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά της καριέρας του, αφού ακολούθησε μια ξεχωριστή στιγμή, που έκανε άπαντες να συγκινηθούν.

Συγκεκριμένα, έτρεξε να αφιερώσει το τέρμα που πέτυχε στο γιο του, Γκουστάβο, ο οποίος ήταν ball boy και στη συνέχεια το πανηγύρισαν έξαλλα μαζί.

Μάλιστα, πατέρας και γιος βούρκωσαν εξαιτίας της έντονης στιγμής, γεγονός που οδήγησε τους φίλους του Δικεφάλου να αποθεώσουν μαζικά τον Βαρέλα, ο οποίος άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα από τους ΠΑΟΚτσήδες.

Θυμηθείτε παρακάτω τον συγκινητικό πανηγυρισμό του Βαρέλα με τον γιο του:

Διαβάστε ακόμη...