«Να μας στηρίξει ο κόσμος!»

Από inpaok.com: Ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Σταύρος Μανθογιάννης, μίλησε στο inPAOK, για την ψυχολογία της ομάδας, τη νίκη κόντρα στον ΝΟ Χανίων, για τον κόσμο, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στο Περιστέρι.
Πηγή: inpaok.com
«Να μας στηρίξει ο κόσμος!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στον ΝΟ Χανίων: «Ήταν μία μεγάλη νίκη που βοηθάει στην ψυχολογία της ομάδας, αφού είχαμε χάσει δυστυχώς κάποια παιχνίδια τις τελευταίες αγωνιστικές. Έτσι, δεν είχαμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Μπήκαμε συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό «διαβάσαμε» πολύ καλά τον αντίπαλο, σταματήσαμε δύο-τρεις καλούς τους παίκτες, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Για το πόσο χρειαζόταν αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Υδραϊκό και τον αποκλεισμό στο κύπελλο: «Ήταν μία μεγάλη νίκη με τα Χανιά, γιατί θέλαμε να αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει να είναι στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Θέλαμε επίσης να αποδείξουμε, ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια και όσο περνάει ο καιρός, πιστεύω πως η ομάδα, θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική και θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα στο πρωτάθλημα».

Για το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στο Περιστέρι: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες μας, θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών. Το Περιστέρι μέχρι στιγμής δείχνει πως είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, αλλά πάμε με στόχο να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν παραμένει στόχος η τετράδα: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στους στόχους της ομάδας. Μπορεί να είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, αλλά όλο το θέμα είναι να μπούμε στα play-off. Αν καταφέρουμε και μπούμε μετά είναι ένα άλλο πρωτάθλημα και εκεί μπορείς να διεκδικήσεις και ότι καλύτερο. Για αρχή έχουμε στόχο την είσοδο στα play-off. Εννοείται πως είναι εφικτό, καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο φέτος και από 'κει και πέρα θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον κόσμο: «Κάνουμε παράκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να έρθει να στηρίξει την προσπάθειά μας, γιατί αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, όπως αρμόζει σε κάθε τμήμα του ΠΑΟΚ. Ζητάμε την στήριξή τους και τους υποσχόμαστε πως παρά το κακό ξεκίνημα, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο μέλλον και θα διεκδικούμε ακόμα περισσότερες νίκες».

Διαβάστε ακόμη...