Μόνο ο ΠΑΟΚ και τα… θηρία!

Από inpaok.com: O ΠΑΟΚ συνεχίζει την... προέλαση του στην φετινή Super League, όντας πρώτος και ο μόνος αήττητος μεταξύ των 16 διαγωνιζόμενων ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
Μόνο ο ΠΑΟΚ και τα… θηρία!

Μάλιστα, συμμετάσχει σε ένα «κλειστό» κλαμπ, με τις ομάδες που διατηρούν το, εντός συνόρων αήττητο, την ώρα που όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οδεύουν προς το μέσον του.

Ο Δικέφαλος μετά από 12 αγωνιστικές της Super League έχει 11 νίκες και μόλις μια ισοπαλία, αυτήν στην έδρα του Ατρόμητου με 1-1.

Στο γήπεδο δηλαδή έχει κερδίσει τους 34 από τους 36 βαθμούς που διεκδίκησε, αν και του έχουν αφαιρεθεί δυο βαθμοί, απόρροια της περσινής κλοπής του πρωταθλήματος.

Στα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, λίγες είναι οι ομάδες που κρατούν ακόμα το αήττητο τους.

Μοναδική χώρα που έχει διπλή εκπροσώπηση στην σχετική λίστα, είναι η Αγγλία, καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ δεν έχουν γνωρίσει την ήττα, μετά από 15 αγωνιστικές (13 νίκες/ 2 ισοπαλίες η Σίτι, 12 νίκες/3 ισοπαλίες η Λίβερπουλ).

Στην Γαλλία, προελαύνει, έχοντας ήδη χτίσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της, η Παρί Σεν Ζερμέν, με 14 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, στις πρώτες 16 στροφές της Λιγκ 1.

Παραδίπλα, στην Γερμανία, αήττητη και πρωτοπόρος συνεχίζει η Ντόρτμουντ, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, στις 13 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί για την Μπουντεσλίγκα.

Τέλος, η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο συμπληρώνει το «παζλ» των αήττητων με 13 νίκες και μόλις μια ισοπαλία, όντας βέβαια το μεγάλο φαβορί για ακόμα ένα Σκουντέτο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...