Τα αισχρά ψέματα του Άρη

Από inpaok.com: Με αισχρά ψέματα προσπάθησαν οι άνθρωποι του Άρη, να πείσουν τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ότι υπήρξε τραυματισμός του αντιπροέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Νίκου Κάλλεν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Τα αισχρά ψέματα του Άρη

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρονται στο υπόμνημα που κατέθεσαν οι «κιτρινόμαυροι», στο οποίο αναφέρετε ότι ο τραυματισμός προκλήθηκε στις 19:45, την ώρα που ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί πριν τις 19:30.

Στον Άρη υποστηρίζουν ότι, ο Κάλλεν, δέχθηκε στο μέτωπο κέρμα ή αναπτήρα με αποτέλεσμα να υποστεί αιμορραγία, ζητώντας την βοήθεια του γιατρού του αγώνα, προσκομίζοντας και ένα φωτογραφικό... ντοκουμέντο, που δείχνει τον αντιπρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ να έχει απλά μια γάζα.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια, με το video της αστυνομίας, να δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει τραυματισμός και ότι ο Νίκος Κάλλεν, μπαίνει στα αποδυτήρια απόλυτα υγιής, ενώ δίπλα του βρίσκονταν ο κύριος Γερμανός, που είναι ταξίαρχος της αστυνομίας, αλλά και ο κύριος Βέρος, διευθυντής του αστυνομικού τμήματος Πυλαίας.

Στο video της αστυνομίας φαίνονται οι άνθρωποι του Άρη να μπαίνουν στα αποδυτήρια στις 19:31, ενώ το αισχρό ψέμα των «κιτρινόμαυρων» φαίνεται ότι στην δημοσιότητα βγήκε ο υποτιθέμενος τραυματισμός στις 19:43, τον οποίο υποστηρίζουν ότι έγινε στις 19:45...

Κάτι που δεν συνάδει με την αλήθεια, αφού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ως στόχο, πέρα από την προστασία του Δικεφάλου και την προστασία όλων των φιλοξενούμενων.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση του αθλητικού δικαστή, αναμένεται να βγει την Παρασκευή (7/12).

Διαβάστε ακόμη...